kiss-logo
Now playingBLACK BLACK HEART DAVID USHER
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ακυκλοφόρητο υλικό του George Michael στην ταινία Last Christmas

Το φιλμ αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο αγαπημένο τραγούδι, του οποίου τη σύνθεση και παραγωγή είχε κάνει ο George Michael...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια ρομαντική κωμωδία με τίτλο «Last Christmas», εμπνεύστηκε ο Αμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός Paul Feig, που είναι γνωστός μας από επιτυχίες της μεγάλης οθόνης όπως το «Ghostbusters» και το «The Heat» αλλά και τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων: The Office, Nurse Jackie, Mad Men, 30 Rock και άλλες.

Στο νέο φιλμ πρωταγωνιστεί η Emilia Clarke από το «Game Of Thrones» και ο Henry Golding που εμφανίζεται στον κεντρικό ρόλο της ταινίας «Crazy Rich Asians». Το σενάριο συνυπογράφει η ταλαντούχα ηθοποιός Emma Thompson.

Το φιλμ αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο αγαπημένο τραγούδι, του οποίου τη σύνθεση και παραγωγή είχε κάνει ο George Michael το 1984 όντας μέλος των Wham!

Όπως διαβάζουμε στη διαδικτυακή έκδοση του Variety, η μουσική της ταινίας θα περιλαμβάνει φυσικά την κλασική ομώνυμη επιτυχία καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια του Michael.

Η πραγματική είδηση όμως είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες η ρομαντική κομεντί του Paul Feig θα περιλαμβάνει και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια του George Michael, του ταλαντούχου μουσικού που έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 53 ετών, στις 25 Δεκεμβρίου το 2016.

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πηγές μάλιστα, ο πρόωρα χαμένος τραγουδιστής, είχε συμμετάσχει στη συγγραφή του σεναρίου πριν τον θάνατό του.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες κινηματογράφου στις 15 Νοεμβρίου 2019.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker