kiss-logo
Now playingSOMEBODY ELSE'S LOVER TOTAL TOUCH
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Bon Jovi εναντίων Kim Kardashian

«Κυκλοφόρησες μια πορνογραφική ταινία και έτσι έγινες διάσημη»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Κυκλοφόρησες μια πορνογραφική ταινία και έτσι έγινες διάσημη». Αυτή είναι η δημόσια κατηγορία που απευθύνει ο Jon Bon Jovi στην Kim Kardashian.
Ο frontman των Bon Jovi δεν δίστασε καθόλου να μεμφθεί τη διάσημη περσόνα της παγκόσμιας showbiz, μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα όντας καλεσμένος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Sunday Project της Αυστραλίας.

Ο Bon Jovi άσκησε δριμεία κριτική κατά της Kardashian, η οποία σύμφωνα με την άποψή του κατάφερε να γίνει παγκοσμίως διάσημη χάρη στην εμπλοκή της σε sex tape. Σύμφωνα με την κριτική του τραγουδιστή της ροκ, το 2003 η Kim Kardashian άφησε εν γνώση της να διαρρεύσει η ταινία με τις προσωπικές στιγμές με τον τότε σύντροφό της Ray J, χαράσσοντας με αυτό τον τρόπο την πορεία της προς τη δόξα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Jon Bon Jovi, δεν έχει καταφέρει να παρακολουθήσει ούτε 60 δευτερόλεπτα από το reality show που παρουσιάζουν τα μέλη της οικογένειας των Kardashians.

«Είναι τρομακτικό ότι ζούμε σε τέτοιο κόσμο. Δεν έχω δει ποτέ σειρές όπως Housewives και Kardashians. Δεν γνωρίζω καν τα ονόματά τους, η σειρά αυτή απλά δεν είναι για εμένα».

Ο Jon, που πάντως δεν φαίνεται να μασάει τα λόγια του, ολοκλήρωσε τη σκέψη του λέγοντας ακόμα: «Στην αυτοβιογραφία τους τι θα γράψουν άραγε όταν έρθει αυτή η ώρα ? ...Ότι έφτιαξα μια πορνογραφική ταινία και μάντεψε ...Έγινα διάσημη; Προσπάθησε να γράψεις ένα βιβλίο, να ζωγραφίσεις ένα πίνακα, ή γίνε ηθοποιός, τραγουδιστής, μελέτησε, γράψε ένα θεατρικό ή οτιδήποτε παρόμοιο...»

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker