kiss-logo
Now playingDIAMONDS RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Στην Ευρώπη μεταφέρουν την περιοδεία τους οι Bon Jovi

Οι Βon Jovi γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να μεταφέρουν την περιοδεία τους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Βon Jovi γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να μεταφέρουν την πολύ επιτυχημένη περιοδεία τους, «This House Is Not For Sale», στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η νέα μουσική περιπέτεια του συγκροτήματος από την Αμερική, αποτελεί συνέχεια της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιήθηκε το 2013 με τίτλο «Because We Can» και είχε στεφτεί επίσης με απόλυτη επιτυχία.

Πρόσφατα, ο Jon Bon Jovi και η παρέα του, αύξησαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό κατά 47 εκατομμύρια δολάρια από τα έσοδα της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική, ενώ στο τελικό σύνολο προστέθηκαν άλλα 40 εκατομμύρια από την υπόλοιπη περιοδεία στη Νότια Αμερική.

Το συγκρότημα πρόκειται να επισκεφτεί διαφορετικές πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, με αφετηρία τη Ρωσία, στην οποία σχεδιάζουν να εμφανιστούν ζωντανά στις 31 Μαΐου.

Το συγκρότημα που έχει επιλεγεί για ανοίξει τις τρεις εμφανίσεις των Bon Jovi στη Μεγάλη Βρετανία, είναι οι Manic Street Preachers, ενώ μέσα στον προγραμματισμό της περιοδείας περιλαμβάνεται φυσικά και μια εμφάνιση στο περίφημο Wembley Stadium.

«Αυτές οι τεράστιες συναυλίες, με μερικές χιλιάδες ανθρώπων που αντιδρούν όλοι σαν ένας... αυτό ακριβώς ξέρουμε να κάνουμε πολύ καλά», δήλωσε με αφορμή τα νέα τους σχέδια ο frontman των Bon Jovi.

Συνολικά πάντως, έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 50 χώρες και έχουν δώσει περισσότερες από 2.800 συναυλίες στις οποίες έχουν παραβρεθεί περισσότεροι από 35 εκατομμύρια οπαδοί. Οι συνολικές πωλήσεις του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια άλμπουμ ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων τους έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker