kiss-logo
Now playingWATER TYLA
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Bohemian Rhapsody ντύνεται δρόμος του Λονδίνου

Για πρώτη φορά, ενας εμπορικός δρόμος του Λονδίνου τιμά τους Queen με αφορμή την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Για πρώτη φορά, ενας εμπορικός δρόμος του Λονδίνου, η Carnaby Street, τιμά τους Queen με αφορμή την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας τους, «Bohemian Rhapsody».

Ο δήμος του Λονδίνου, σε συνεργασία με την 20th Century Fox και τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος των Queen, εμπνεύστηκαν μια ευφάνταστη κατασκευή από φώτα για να στολίσει τον δρόμο, καθώς στον αριθμό 3 της Carnaby street λειτουργεί κατάστημα και έκθεση με θέμα τους Queen και το Βohemian Rhapsody.

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να προμηθευτεί ρούχα, αφίσες και άλλα αντικείμενα με λογότυπα και παραστάσεις από την πορεία του συγκροτήματος.

Με κέντρο το κατάστημα και την έκθεση λοιπόν, η Carnaby Street του Σόχο έχει μεταμορφωθεί στον απόλυτο εορταστικό δρόμο της πρωτεύουσας, με τους στίχους του Freddie Mercury να στολίζουν από άκρη σε άκρη τον δρόμο με τα εκθαμβωτικά τους φώτα από νέον.

Η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δρόμου συγκέντρωσε πλήθος φίλων, οπαδών και περαστικών, εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα, τον Brian May τον Roger Taylor και φυσικά τον Rami Malek.

Ο εορτασμός του δρόμου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, ενώ η θεματική έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2019.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker