kiss-logo
Now playingBLACK VELVET ALANNAH MYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H P!nk ανακοινώνει τη νέα της περιοδεία

Μια νέα μεγάλη περιοδεία σχεδιάζει η P!nk, προς υποστήριξη του άλμπουμ της «Beautiful Trauma»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια νέα μεγάλη περιοδεία σχεδιάζει η P!nk, προς υποστήριξη του άλμπουμ της «Beautiful Trauma», που κυκλοφόρησε το 2017. Σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες ανακοίνωσεις, η περιοδεία θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα σε στάδια της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια από την Πενσιλβανία, ο τίτλος του τελευταίου της άλμπουμ, που επίσης αποτελεί τίτλο της περιοδείας, ανταποκρίνεται στην κατάσταση που έχει δημιουργήσει στον πλανήτη η προεδρία του Donald Trump.«Ακριβώς επειδή μερικές φορές είμαι απαισιόδοξη, προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου ότι υπάρχει περισσότερο καλό στον κόσμο, παρά κακό».

«Γι' αυτό ακριβώς ονόμασα το άλμπουμ μου Beautiful Trauma, επειδή η ίδια η ζωή είναι τραυματική. Υπάρχουν φυσικές καταστροφές σε κάθε γωνία του πλανήτη και παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση στην τροφή και το νερό, όμως υπάρχουν αληθινά όμορφοι άνθρωποι στον κόσμο, που συμπεριφέρονται καλά στους συνανθρώπους τους και βοηθούν ο ένας τον άλλο», υποστηρίζει η P!nk εκφράζοντας την αισιοδοξία της.

Η νέα περιοδεία πάντως θα ξεκινήσει από το Δουβλίνο στις 18 Ιουνίου και θα συνεχιστεί σε μεγάλα στάδια του Κάρντιφ, της Γλασκόβης και του Λίβερπουλ πριν καταλήξει για δυο συναυλίες στο θρυλικό Στάδιο του Γουέμπλεϊ. Την εμφάνιση της P!nk στις προσεχείς συναυλίες θα ανοίξουν οι Vance Joy, KidCutUp και Bang Bang Romeo.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από τις 23 Οκτωβρίου και το πρόγραμμα μέχρι σήμερα έχει ως εξής:

18/6/2019 – Dublin RDS Arena
20/6/2019 – Cardiff Principality Stadium
22/6/2019 – Glasgow Hampden Park
25/6/2019 – Liverpool Anfield Stadium
29/6/2019 – London Wembley Stadium
30/6/2019 – London Wembley Stadium.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οι μέχρι τώρα ανακοινωμένες ημερομηνίες της περιοδείας, συμπίπτουν με τις ημερομηνίες διεξαγωγής του περίφημου Glastonbury Festival 2019.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker