kiss-logo
Now playingBEFORE YOU GO LEWIS CAPALDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

«Origins», το μυστικό της επιτυχίας των Imagine Dragons

Το σημαντικό είναι να ανακαλύπτεις συνεχώς νέα τοπία άλλα επίσης και να εκτιμάς τις ρίζες σου. Όταν δημιουργούμε, δημιουργούμε χωρίς σύνορα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Imagine Dragons είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ενός επιτυχημένου ροκ σχήματος από την Αμερική, καθώς κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους καταλόγους επιτυχιών σχετικά σύντομα.

Το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ τους, κυκλοφόρησε το 2017 με τίτλο «Evolve» και έγινε πλατινένιο. Με την ολοκλήρωση της περιοδείας που συνόδεψε την κυκλοφορία του άλμπουμ, ο Dan Reynolds και η παρέα του, ανακοίνωσαν την έλευση του επερχόμενου δισκογραφικού εγχειρήματος.

Το τέταρτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ έχει τίτλο «Origins» και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου από την KIDinaKORNER/Polydor Records.

Το Origins, περιγράφεται ως το αδελφό άλμπουμ του Evolve, σύμφωνα με τις δηλώσεις του frontman, ο οποίος αναφέρει συγκεκριμένα: «Το σημαντικό είναι να ανακαλύπτεις συνεχώς νέα τοπία άλλα επίσης και να εκτιμάς τις ρίζες σου. Όταν δημιουργούμε, δημιουργούμε χωρίς σύνορα, χωρίς κανόνες».

Όπως λέει ο Reynolds άλλωστε: «Από τη στιγμή που είχαμε έτοιμα μερικά νέα τραγούδια μετά την ηχογράφηση του Evolve, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε μερικά χρόνια όπως υποτίθεται ότι κάνουν τα συγκροτήματα, αλλά τότε δεν θα μέναμε πιστοί στα ιδανικά μας, αφού σε δυο χρόνια μάλλον θα έχουμε αλλάξει τρόπο σκέψης».

Έτσι λοιπόν, σκεφτήκαμε... «Λοιπόν, αυτός είναι ένας νέος κόσμος της μουσικής, γιατί να μην το κυκλοφορήσουμε τώρα;».

Δείτε το τρέιλερ των Imagine Dragons για την προώθηση του νέου άλμπουμ:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker