kiss-logo
Now playingFELL IN LOVE WITH AN ALIEN KELLY FAMILY
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο προσφέρει ο Lenny Kravitz

Για την υγιεινή και την καλαισθησία του στόματος φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο Lenny Kravitz, ο οποίος πρόσφατα αποφάσισε να χρηματοδοτήσει μια οδοντόπαστα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

lenny_kravitz_2018.jpg

Lenny Kravitz
Lenny Kravitz
By
KISS 929

Για την υγιεινή και την καλαισθησία του στόματος φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο Lenny Kravitz, ο οποίος πρόσφατα αποφάσισε να χρηματοδοτήσει μια οδοντόπαστα, σε συνεργασία με τους πολυπράγμονες αδελφούς Cody και Julian Levine.

Σκοπός της συνεργασίας του διάσημου ρόκερ είναι η προώθηση ενός προϊόντος καθαρισμού δοντιών που έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το όνομα της οδοντόπαστας είναι Twice, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση δύο φορές την ημέρα.

Η ιδέα για τη συνεργασία και την κυκλοφορία του προϊόντος προέκυψε, το 2016 όταν ο Kravitz και οι αδελφοί Levine προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους μέσω του Ιδρύματος Let Love Rule, στους κατοίκους του νησιού Eleuthra στις Μπαχάμες, όπου μέρος της καμπάνιας για την υγιεινή και την πρόληψη ασθενειών, ήταν και ο οδοντιατρικός έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μια σύγχρονη οδοντιατρική κλινική είχε διατεθεί δωρεάν στους πολίτες του νησιού, για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων στοματικής υγείας.

Όπως δηλώνει ο Kravitz, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι ακόμα και η χρήση οδοντόπαστας, θεωρείται πολυτέλεια για κάποιους από τους κατοίκους του συγκεκριμένου νησιού και άλλων περιοχών του πλανήτη.

Ο 54χρονος ρόκερ και τα δυο αδέλφια θα δώσουν το 10% των εσόδων στο GLO Good Foundation, το οποίο παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη σε υποεξυπηρετούμενες κοινότητες.

Στο μεταξύ, η περιοδεία του Lenny Kravitz συνεχίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πρόγραμμα με τις ανακοινωμένες ημερομηνίες έχει ως εξής:

19/9/2018: Newark, New Jersey Arts Center
22/9/2018: Atlanta, State Bank Amphitheatre
25/9/2018: Washington, The Anthem
28/9/2018: New York, United Palace
05/10/2018: San Francisco, Bill Graham Civic Auditorium
07/10/2018: Las Vegas, The Cosmopolitan
09/10/2018: Hollywood, Hollywood Palladium.
 
 
 
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker