kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ένα νέο άλμπουμ ετοιμάζει η Rihanna

Το follow-up του άλμπουμ «Anti», φαίνεται πως ετοιμάζει η Rihanna σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το follow-up του άλμπουμ «Anti», που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016 φαίνεται πως ετοιμάζει η Rihanna, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της.

Όπως είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια, είχε ξεκινήσει να εργάζεται από το 2014 για την παραγωγή του όγδοου κατά σειρά άλμπουμ της, ενώ ένα χρόνο αργότερα ήταν σε θέση να κυκλοφορήσει τα τρία πρώτα σινγκλ.

Ευχάριστα είναι λοιπόν τα νέα, που έμαθαν πρώτοι οι followers της τραγουδίστριας από την Καραϊβική, καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Rihanna δηλώνει ότι νέα μουσική είναι καθ' οδόν.

«Έρχεται», ήταν η φράση της Rihanna, συμπληρώνοντας επίσης ότι: « Όταν τα τραγούδια θα είναι έτοιμα, δεν θα χρειαστεί να τα ζητήσετε».

Απαντώντας σε ερώτηση οπαδού της, μέσα από το συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, η Rihanna επιβεβαίωσε ότι το επόμενο και πολυαναμενόμενο άλμπουμ της δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει και όπως είπε ανυπομονεί εξίσου για το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις φήμες, οι νέες συνθέσεις μεταξύ άλλων θα περιέχουν αρκετά reggae στοιχεία.

Παράλληλα με το νέο άλμπουμ πάντως, στους επόμενους μήνες πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης το ντοκιμαντέρ για την πορεία της τραγουδίστριας στη δισκογραφία, υπό τη σκηνοθεσία του Peter Berg.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker