kiss-logo
Now playingUMBRELLA RIHANNA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Επιστρέφουν στο στούντιο οι Red Hot Chili Peppers

Ο Αntony Kiedis, αποκάλυψε ότι το συγκρότημα οδεύει ξανά προς στο στούντιο για την ηχογράφηση νέας μουσικής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η τελευταία ηχογράφηση στούντιο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers ήταν το 2016, όταν κυκλοφόρησε το «The Getaway».

Το ενδέκατο κατά σειρά άλμπουμ των Αμερικανών, ήταν επίσης το πρώτο που κυκλοφόρησε το συγκρότημα ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία.

Το άλμπουμ των Peppers είχε καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή των chart σε δέκα διαφορετικές χώρες, ενώ έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία και τον Καναδά.

Ο Αntony Kiedis, τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος, μέσα από πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφο της εφημερίδας New York Post, αποκάλυψε ότι το συγκρότημα οδεύει ξανά προς στο στούντιο για την ηχογράφηση νέας μουσικής.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο πλαίσιο της New York Fashion Week και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Kiedis εμφανίστηκε αρκετά ευδιάθετος και δήλωσε συγκεκριμένα ότι η παρέα από το Λος Άντζελες πρόκειται να μπει ξανά στο στούντιο σε διάστημα δυο εβδομάδων, για να ξεκινήσει τη διαδικασία της ηχογράφησης νέου υλικού.

Θα πρόκειται για το τρίτο άλμπουμ που θα ηχογραφηθεί με την τρέχουσα σύνθεση, που περιλαμβάνει εκτός από τον Kiedis στα φωνητικά, τον ντράμερ Chad Smith, τον μπασίστα Flea και τον κιθαρίστα Josh Klinghoffer.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker