kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Οκτώ χρόνια αποχής από το αλκοόλ συμπληρώνει η Sia

Μερικά λόγια ενθάρρυνσης, μοιράστηκε η Sia με τους διαδικτυακούς της φίλους, κυρίως όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μερικά λόγια ενθάρρυνσης, μοιράστηκε η Sia με τους διαδικτυακούς της φίλους, κυρίως όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και σε άλλες ουσίες.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι προστατεύει καλά την ιδιωτική της ζωή και δεν επιλέγει τη δημοσιοποίηση των προσωπικών της στιγμών, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση αναφορικά με το θέμα της κατάχρησης ουσιών.

Η ποπ τραγουδίστρια αποκάλυψε από τον λογαριασμό της στο Twitter, ότι μόλις συμπλήρωσε οκτώ χρόνια αποχής από το αλκοόλ.

Για να σηματοδοτήσει την πολύ δυσάρεστη αυτή επέτειο, η Sia αποφάσισε να στείλει ένα σύντομο και συγκινητικό μήνυμα:

«Οκτώ χρόνια νηφάλια σήμερα. Σας αγαπώ, συνεχίστε τη μάχη. Μπορείτε να τα καταφέρετε».

Όπως έχει αποκαλύψει η διάσημη ερμηνεύτρια, το πρόβλημα του εθισμού προέκυψε το 2005, παράλληλα με την αναγνωρισιμότητα και την ξαφνική αλλαγή στον τρόπο ζωής της που ακολούθησε.

Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της άλλωστε, το 2014 στους New York Times, είχε εκφράσει την αγωνία της για το πρόβλημα του αλκοολισμού και των άλλων ουσιών.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει ότι: «Όταν ταξιδεύεις συνέχεια, βρίσκεσαι σε μια διαφορετική πόλη ή χώρα κάθε μέρα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος τρέλας που συνεπάγεται όλο αυτό και είναι πολύ εύκολο να χάσεις τον έλεγχο καθώς όλοι οι υπόλοιποι πίνουν στη διαδρομή. Κανένας από τους φίλους μου δεν είχε σκεφτεί ότι είμαι αλκοολική, ούτε εγώ το είχα συνειδητοποιήσει».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker