kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα για την Dolores O'Riordan

Η Dolores θα ζει αιώνια μέσα από τη μουσική της. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι η είχε τόσο θετικό αντίκτυπο στη ζωή τόσων ανθρώπων...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Πνιγμός ήταν η αιτία θανάτου της Dolores O'Riordan, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα των αρχών, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η O'Riordan, frontwoman του ιρλανδικού grunge – rock συγκροτήματος των Cranberries, απεβίωσε στις 15 Ιανουαρίου, στην ηλικία των 46.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, η Dolores Mary Eileen O'Riordan είχε βρεθεί νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Λονδίνο, στο πλαίσιο προετοιμασιών για μια περιοδεία σε χώρες της Ευρώπης, που ξεκίνησε το 2017 και θα συνεχιζόταν το 2018.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και το επίσημο πόρισμα των αρχών, η διάσημη τραγουδίστρια είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ μεγαλύτερη κατά τέσσερις φορές από αυτό που ορίζεται ως όριο ασφαλείας για οδήγηση, σε συνδυασμό με μικρότερη ποσότητα ιατρικών φαρμάκων. Όπως αποκαλύπτεται από την αυτοψία, ο θάνατος της O'Riordan οφείλεται σε πνιγμό που προήλθε από πιθανή σταδιακή απώλεια αισθήσεων στην μπανιέρα του ξενοδοχείου.

Η Natalie Smart, η αξιωματικός υπηρεσίας που έσπευσε πρώτη στο σημείο του συμβάντος, δήλωσε ότι η O'Riordan ήταν ήδη νεκρή και βυθισμένη κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Τα υπόλοιπα μέλη των Cranberries εξέδωσαν μια ανακοίνωση σχετικά με το θάνατο της τραγουδίστριας τους, δηλώνοντας ότι: «Η Dolores θα ζει αιώνια μέσα από τη μουσική της. Μας παρηγορεί το γεγονός ότι η μουσική της είχε τόσο θετικό αντίκτυπο στη ζωή τόσων ανθρώπων».

Η Dolores O'Riordan είχε χωρίσει το 2014 από τον επί 20 χρόνια σύζυγό της Don Burton, ο οποίος είχε υπάρξει tour manager των Duran Duran και μαζί είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker