kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Αποχωρεί από τα social media o Michael Stipe των R.E.M.

Δεν μου αρέσει να καταγράφει κάποιος τον τρόπο σκέψης μου, τις ιδέες και τον τρόπο έκφρασής μου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ms2.jpg

Michael Stipe
Michael Stipe

michael_stipe2.jpg

Michael Stipe
Michael Stipe
By
KISS 929

Απογοητευμένος από τα social media και την πρακτική εφαρμογή τους όπως εκφράζεται από μεγάλο μέρος των χρηστών σε παγκόσμιο επίπεδο, εμφανίστηκε ο Michael Stipe μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή Newsnight του BBC Channel.

O τραγουδιστής και frontman των R.E.M δήλωσε αποφασισμένος να εγκαταλείψει για πάντα τον «τοξικό» όπως τον χαρακτήρισε κόσμο του Instagram και κατά πάσα πιθανότητα όλων των social media γενικότερα.

«Νομίζω μας αξίζει κάτι καλύτερο», ήταν τα λόγια του Michael Stipe, αναφορικά με τις γνωστότερες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι το Instagram, το Facebook και το Twitter.

Θα προχωρήσει στην κατάργηση των λογαριασμών του άμεσα, καθώς όπως είπε: «Αρκετά ανέχτηκα αυτή την κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βρούμε μια πιο γενναιόδωρη πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορούμε να επικοινωνούμε, αν βρεθούν αρκετοί φίλοι να με ακολουθήσουν».

Σε πολιτικό επίπεδο, ο Stipe αποκάλυψε ότι αισθάνεται πολύ άβολα γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένας ηγέτης χώρας ο οποίος προτιμά να επικοινωνεί μέσω αναρτήσεων στο twitter, από το να παραχωρήσει μια συνέντευξη.

«Θα εγκαταλείψω το Instagram αυτή την εβδομάδα. Δεν ήμουν ποτέ οπαδός του Facebook και δεν μου αρέσει καθόλου να με παρακολουθούν ή να καταγράφει κάποιος τον τρόπο σκέψης μου, τις ιδέες και τον τρόπο έκφρασής μου πάνω σε συγκεκριμένα θέματα».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ανεξάρτητο ινστιτούτο Pew Research Center, περίπου το 26% ενός δείγματος χρηστών του Facebook στις Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσε ότι προχώρησε στην κατάργηση της εν λόγω εφαρμογής από το κινητό του τηλέφωνο, στο διάστημα από τον Ιούνιο 2017 μέχρι τον Ιούνιο 2018.
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας πάντως, η διαγραφή της εφαρμογής από το κινητό δεν συνεπάγεται οπωσδήποτε την ακύρωση του λογαριασμού.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker