kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Οι Metallica κυκλοφόρησαν το δικό τους ποτό

Είναι το αποτέλεσμα της «απόσταξης» του ασύγκριτου δεσμού μεταξύ της μπάντας και της κοινότητας των οπαδών της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Metallica εκτός από κορυφαίο συγκρότημα στο είδος του και ένα από τα διασημότερα στον κόσμο, αποδεικνύεται τελευταία ότι είναι εξίσου καλοί γνώστες του μάρκετινγκ και της προώθησης καταναλωτικών αγαθών.

Πρόσφατα παρουσίασαν μια νέα σειρά επώνυμων ρολογιών που φέρουν την υπογραφή του συγκροτήματος, σε συνεργασία με μια γνωστή Αμερικανική εταιρία ωρολογοποιίας. Τα συλλεκτικά ρολόγια χειρός, κυκλοφόρησαν μάλιστα σε διαφορετικές εκδοχές, που η καθεμία αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο κλασικά άλμπουμ του συγκροτήματος.

Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη εμπορική συνεργασία που αποκάλυψε το συγκρότημα αυτή την εβδομάδα, καθώς λίγες μέρες αργότερα ο Τζέιμς Χέτφιλντ και η παρέα του, προχώρησαν στη διάθεση ενός ουίσκι που φέρει επίσης την υπογραφή του συγκροτήματος.

Από σήμερα λοιπόν οι Metallica λανσάρουν στην αγορά το δικό τους ουίσκι, που διατίθεται ήδη με την ονομασία «Blackened».

Οι Μetallica μάλιστα ξεκίνησαν άμεσα τη φυσική αλλά και διαδικτυακή διάθεση του ποτού, που όπως αναφέρουν αποτελεί την «επόμενη εξέλιξη του ουίσκι».

Το οινοπνευματώδες ποτό σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον γνωστό στη βιομηχανία του bourbon, ποτοποιό Dave Pickerell ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον ιστότοπο όπου διατίθεται το προϊόν: «Το Blackened είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής διαδικασίας, της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητας που απαιτούνται για να γίνει κάτι από το τίποτα. Το Blackened είναι το αποτέλεσμα της απόσταξης του ασύγκριτου δεσμού μεταξύ της μπάντας και της κοινότητας των οπαδών της».

Το ποτό διατίθεται στην τιμή των 53 δολαρίων ανά φιάλη και τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker