kiss-logo
Now playingDANCE MONKEY TONES AND I
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ένα πιθανό νέο άλμπουμ στα σχέδια των Scorpions

Πιστεύω ότι ποτέ δεν θα λέγαμε όχι, καθώς υπάρχει ακόμα μεγάλη έμπνευση που κυλά στις φλέβες μας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O τραγουδιστής των Scorpions, Klaus Meine, δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το συγκρότημα δεν είναι καθόλου αντίθετο στην πιθανή ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ.

Η τελευταία κυκλοφορία των Γερμανών θρύλων της hard rock σκηνής, ήταν το άλμπουμ "Born To Touch Your Feelings - Best Of Rock Ballads", που κυκλοφόρησε το 2017 παρουσιάζοντας κλασικά, αγαπημένα αλλά και νεότερα τραγούδια του συγκροτήματος.

Το 2015 το συγκρότημα είχε κυκλοφορήσει μια ακόμα συλλογή με τίτλο «Return To Forever», στην ηχογράφηση της οποίας συμμετείχε για τελευταία φορά ο ντράμερ τους James Kottak, που αποχώρησε ένα χρόνο αργότερα για να αντικατασταθεί από τον πρώην ντράμερ των Motorhead, Mikkey Dee.

Σε ερώτηση του Eddie Trunk για το Sirius XM Satellite Radio αν οι Scorpions θα εξέταζαν το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας νέων τραγουδιών, ο Meine δήλωσε: «Πιστεύω ότι ποτέ δεν θα λέγαμε όχι, καθώς υπάρχει ακόμα μεγάλη έμπνευση που κυλά στις φλέβες μας, μας κρατά ενεργούς και μας δίνει τη διάθεση να συνεχίσουμε τις περιοδείες, να είμαστε δημιουργικοί και να παράγουμε συνεχώς νέα μουσική».

Όπως αποκάλυψε ακόμα ο frontman και τραγουδιστής του κορυφαίου συγκροτήματος, είναι πολύ πιθανό στη διάρκεια του επόμενου έτους να βρεθεί ελεύθερος χρόνος, ώστε να συγκεντρωθούν ξανά στο στούντιο όλα τα μέλη με σκοπό την ηχογράφηση νέων συνθέσεων.

«Στο τέλος της ημέρας, το να κάνουμε ένα ακόμα άλμπουμ, το να επιστρέψουμε στο στούντιο και το να βρούμε χρόνο για όλα αυτά, είναι αρκετά πιθανό. Τουλάχιστον μπορούμε να το προσπαθήσουμε».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Klaus Meine πάντως, η κυκλοφορία νέας μουσικής είναι επιθυμία όλων των μελών του συγκροτήματος και φυσικά του κάθε οπαδού.

«Αισθανόμαστε ότι αν έχουμε το σωστό υλικό, τα σωστά τραγούδια και τον ελεύθερο χρόνο, μπορούμε να επιστρέψουμε στο στούντιο και ίσως να εκπλήξουμε ευχάριστα πολλούς ανθρώπους. Είδαμε τέτοια παραδείγματα από άλλα συγκροτήματα του χώρου, όπως οι Judas Priest και οι Deep Purple που επανήλθαν με πραγματικά δυνατά νέα άλμπουμ, αποδεικνύοντας ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker