kiss-logo
Now playingIT'S RAINING MEN GERI HALLIWELL
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Στο κλαμπ των παντρεμένων ο Ed Sheeran

Ο Ed Sheeran παραδέχτηκε ότι έχει παντρευτεί με την αγαπημένη του, Cherry Seaborn...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όπως αποκαλύπτει πρόσφατα ένας δημοσιογράφος Αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, ο Ed Sheeran παραδέχτηκε μέσα από συνέντευξη που του παρέθεσε, ότι έχει παντρευτεί με την αγαπημένη του, Cherry Seaborn.

Ο Sheeran εμφανίστηκε στην εκπομπή του NBC, Access Hollywood, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, όντας καλεσμένος του παρουσιαστή Scott Evans για μια σύντομη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του παρουσιαστή της εκπομπής, ο διάσημος καλεσμένος, του ομολόγησε ότι είναι παντρεμένος, παρόλο που μέχρι σήμερα είχε καταφέρει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα το γεγονός αλλά και την τελετή του γάμου του.

Η σχέση του Ed και της Cherry φαίνεται πως ξεκίνησε το 2016, στη διάρκεια ενός διαλείμματος του τραγουδιστή από τις συνεχείς περιοδείες και τις ζωντανές εμφανίσεις.

Προς διευκρίνιση του δημοσιογράφου, ο διάσημος τραγουδιστής εξήγησε ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο να κρατήσει μυστικό το θέμα του γάμου του, καθώς του αρέσει να κρατά ιδιωτική την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο του μυστηρίου.
Ο Ed και η Cherry είχαν αρραβωνιαστεί στις 31 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους και ο τραγουδιστής είχε μοιραστεί την ευχάριστη είδηση με τους οπαδούς του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram , δηλώνοντας συγκεκριμένα: «Αρραβωνιαστήκαμε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι».

Όπως συμπλήρωσε ο Ed Sheeran πάντως, ελπίζει να βρει λίγο ελεύθερο χρόνο ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της οικογένειάς του, τον επόμενο χρόνο μετά το τέλος της τρέχουσας περιοδείας του. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η καταληκτική ημερομηνία για την περιοδεία ήταν η 18η Σεπτεμβρίου, εντούτοις, λόγω αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων η περιοδεία επεκτάθηκε μέχρι και τον Μάρτιο του 2019.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker