kiss-logo
Now playingUMBRELLA RIHANNA
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Φόρο τιμής στην Aretha Franklin από σπουδαίους καλλιτέχνες

Για να τιμήσουν το έργο και τη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας, 19 αξιόλογοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν ζωντανά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Φόρο τιμής στην Aretha Franklin που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή θα αποτίσουν 19 καλλιτέχνες, σε μια εκδήλωση που θα ακολουθήσει την ταφή της μεγάλης τραγουδίστριας της soul.

Η Aretha Franklin έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου στην ηλικία των 76 ετών και η τελετή της ταφής της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Ντιτρόιτ.

Για να τιμήσουν το έργο και τη ζωή της σπουδαίας ερμηνεύτριας, 19 διαφορετικοί και αξιόλογοι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν ζωντανά στον συναυλιακό χώρο Greater Grace Temple σε μια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί και έχει ανακοινωθεί από την οικογένεια και τους οικείους της βασίλισσας της soul.

Σημαντικοί καλλιτέχνες από τον χώρο της soul, της R&B και του gospel θα παρευρεθούν στην τιμητική αυτή εκδήλωση, ενώ στη σκηνή θα δώσουν το «παρών» οι: Stevie Wonder, Chaka Khan, Jennifer Hudson, Faith Hill, Ronald Isley, Fantasia και Yolanda Adams μεταξύ άλλων.

Η τελετή της ταφής για τη βασίλισσα της soul που απεβίωσε μετά από μάχη με τον καρκίνο του παγκρέατος θα είναι ιδιωτική, ωστόσο θα επιτραπεί η είσοδος σε μερικούς από τους εκπρόσωπους των media καθώς και σε κάποιους από τους στενότερους οπαδούς της τραγουδίστριας.

Επίσης, μια ξεχωριστή συναυλία θα διεξαχθεί προς τιμή της αγαπημένης τραγουδίστριας, μια μέρα πριν την κηδεία, στον συναυλιακό χώρο του Chene Park, με τη συμμετοχή της Gladys Knight, των Four Tops, της Dee Dee Bridgewater, της Angie Stone και του Raheem DeVaughn μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ, όπως αποκαλύπτει ο Stevie Wonder μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, είχε επισκεφτεί την Franklin μόλις δυο μέρες πριν από τον θάνατό της.

Όπως αναφέρει στη συνέντευξή του ο Wonder: «Ήταν μια καταπληκτική τραγουδίστρια και έχει αφήσει το στίγμα της σε κάθε μουσικό είδος. Κάθε τραγουδιστής είχε επηρεαστεί κάποια στιγμή από τον τρόπο που τραγουδούσε και σίγουρα θα εξακολουθεί να επηρεάζει για πάντα τους νέους καλλιτέχνες λόγω της σπουδαίας φωνής της, του συναισθήματος και της μοναδικής ειλικρίνειας της που θα μείνουν αξέχαστα».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker