kiss-logo
Now playingBAD HABITS ED SHEERAN
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Αυτό είναι το Νο.1 σε πωλήσεις άλμπουμ όλων των εποχών

Το θρυλικό άλμπουμ του Michael Jackson δεν είναι πια το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το «Thriller» του Michael Jackson, δεν είναι πια το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η εταιρία που είναι επιφορτισμένη με την επίσημη καταγραφή των πωλήσεων δίσκων στην Αμερική, ανακοίνωσε ότι η Best Of συλλογή των Eagles, με τίτλο «Their Greatest Hits (1971-1975)», αποτελεί το Νο.1 σε πωλήσεις άλμπουμ του 20ου αιώνα για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αποκαλύπτει η RIAA (Recording Industry Association Of America), η συλλογή των Eagles που αρχικά κυκλοφόρησε το 1976 και περιλαμβάνει μερικές από τις σημαντικότερες επιτυχίες των τεσσάρων πρώτων άλμπουμ του συγκροτήματος, ξεπέρασε τα 38 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις, καταρρίπτοντας μόνο για τις ΗΠΑ και κατά πέντε εκατομμύρια το ρεκόρ του Michael Jackson.

Οι Eagles είχαν βρεθεί στην κορυφή των συνολικών πωλήσεων στις ΗΠΑ και στο παρελθόν, έχασαν όμως την πρώτη θέση το 2009 για μερικά χρόνια, ύστερα από τον θάνατο του Michael Jackson το 2009.

Το άλμπουμ των Eagles έχει χαρακτηριστεί 38 φορές πλατινένιο σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τις 20 Αυγούστου 2018.

Ο τραγουδιστής και frontman των Eagles, Don Henley δήλωσε για το γεγονός: «Είμαστε ευγνώμονες για τις οικογένειές μας, τον manager, τους τεχνικούς, τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και κυρίως για όλους τους πιστούς οπαδούς που έχουν παραμείνει διπλά μας σε όλη τη διάρκεια των 46 ετών της υπέροχης διαδρομής μας».

Στις 29 Αυγούστου, ο Μάικλ Τζάκσον θα συμπλήρωνε το 60ο έτος της ηλικίας του. Η εκπληκτική του ζωή και η τεράστια κληρονομιά που άφησε πίσω του, θα μνημονευθούν για μια ακόμα φορά σε μια λαμπερή τελετή με τίτλο «Michael Jackson Diamond Birthday Celebration».

Οι κληρονόμοι λοιπόν του Michael Jackson, σε συνεργασία με τη διεύθυνση της Sony Music, διοργανώνουν μια τελετή για τα 60 χρόνια από τη γέννηση του καλλιτέχνη που έμεινε στην ιστορία ως ο απόλυτος «βασιλιάς της ποπ μουσικής».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας στις 29 Αυγούστου υπό την παρουσία των παιδιών και των περισσότερων μελών της οικογενείας του εκλιπόντος.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν τα παιδιά του, Paris και Prince, καθώς και τα αδέλφια του, Jackie, Marlon και Tito.

Πολλοί από τους φανατικούς φίλους και οπαδούς του Jackson σκοπεύουν να ταξιδέψουν από διαφορετικά μέρη του κόσμου για να δώσουν το «παρών».

Για τη διοργάνωση της βραδιάς οι εκπρόσωποι του Michael Jackson θα συνεργαστούν επίσης με το Ίδρυμα «Elizabeth Taylor» που έχει αφιερώσει τη δράση του στην καταπολέμηση της ασθένειας του AIDS.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker