kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Το νέο σινγκλ του Paul Weller κυκλοφόρησε σήμερα

Το νέο εγχείρημα βρίσκει τον Weller έχοντας μόλις γιορτάσει τα εξηκοστά του γενέθλια και όντας πιο αληθινός από ποτέ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O modfather, όπως αποκαλούν τον Paul Weller οι οπαδοί του και τα media στη Μεγάλη Βρετανία, επιστρέφει με τον 14ο προσωπικό του δίσκο, που αποτελεί επίσης τον 26ο της καριέρας του συνολικά.

Ο τίτλος του πολυαναμενόμενου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 από τη δισκογραφική Parlophone, είναι «True Meanings».

Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα βρίσκει τον Paul Weller, έχοντας μόλις γιορτάσει τα εξηκοστά του γενέθλια και όντας πιο αληθινός από ποτέ.

Οι ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις ντύνουν έναν δημιουργό στο peak των δυνατοτήτων του φωνητικά και στιχουργικά.

Το νέο άλμπουμ συμπεριλαμβάνει και πολλούς ιδιαίτερους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ο Noel Gallagher (Oasis), o Rod Argent (των Zombies), oι θρύλοι της φολκ μουσικής Martin Carthy και Danny Thompson και οι νεότεροι μουσικοί, Little Barrie και Lucy Rose.

To highlight του φθινοπώρου αναμένεται να είναι οι δύο μοναδικές συναυλίες του, με τη συνοδεία ορχήστρας στο ανανεωμένο Royal Festival Hall του Λονδίνου, στις 11 και 12 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις επίσημες διαρροές, τον πάλαι ποτέ αρχηγό των θρυλικών The Jam, θα συνοδεύσουν στη σκηνή για τις δυο συναυλίες μερικοί από τους πιο αξιόλογους καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων ωστόσο παραμένουν μυστικά.

Tο πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε από το νέο άλμπουμ έχει τίτλο «Movin On» και κυκλοφόρησε μόλις σήμερα. Η νέα σύνθεση του τραγουδοποιού, μεταδόθηκε για πρώτη φορά σε αποκλειστικό air play, στην πιο δημοφιλή πρωινή εκπομπή της Μεγάλης Βρετανίας, στο BBC Radio 2.

 

To νέο άλμπουμ περιλαμβάνει τους εξής τίτλους τραγουδιών:

1. The Soul Searchers
2. Glide
3. Mayfly
4. Gravity
5. Old Castles
6. What Would He Say?
7. Aspects
8. Bowie
9. Wishing Well
10. Come Along
11. Books
12. Movin On
13. May Love Travel With You
14. White Horses.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker