kiss-logo
Now playingSUNRISE SIMPLY RED
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Madonna γιορτάζει τα γενέθλιά της κάνοντας έρανο για τα ορφανά

Η Madonna ανακοίνωσε ότι προτίθεται να γιορτάσει τα επερχόμενα 60α γενέθλιά της κάνοντας έναν έρανο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Madonna ανακοίνωσε ότι προτίθεται να γιορτάσει τα επερχόμενα 60α γενέθλιά της κάνοντας έναν έρανο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ενός ιδρύματος για την παροχή βοήθειας σε ορφανά παιδιά.

Όπως αποκάλυψε η βασίλισσα της ποπ στο Associated Press, ύστερα από συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Facebook, θα πρωτοστατήσει σε μια καμπάνια που θα ξεκινήσει την πρώτη και θα ολοκληρωθεί την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Η ενέργεια της Madonna, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων της.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι μπορούν να δωρίσουν απευθείας από τη σελίδα της Madonna στο Facebook ή να ξεκινήσουν τη δική τους δράση για συλλογή χρημάτων στον ιστότοπο των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και να συγκεντρώσουν έτσι χρήματα για την εκστρατεία της τραγουδίστριας.

Η Madonna, που υιοθέτησε τέσσερα παιδιά από το Μαλάουι, ίδρυσε το Raising Malawi το 2006 για να αντιμετωπίσει με αυτό τον τρόπο τη φτώχεια και τις κακουχίες που υπέστησαν τα ορφανά και τα ευάλωτα παιδιά του Μαλάουι.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω του ιδρύματός της, Raising Malawi και η παγκόσμια εταιρεία πληρωμών Ripple δήλωσε ότι θα αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις δωρεές.

«Κάθε δολάριο που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί απευθείας για την κάλυψη των γευμάτων, των σχολείων, του ρουχισμού και φυσικά για την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών», δήλωσε η Madonna στο πρακτορείο ειδήσεων.

Όπως έγινε γνωστό, η αγαπημένη τραγουδίστρια θα γίνει 60 ετών στις 16 Αυγούστου.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker