kiss-logo
Now playingHOT N COLD KATY PERRY
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Lenny Kravitz εντυπωσιάζει με την κυκλοφορία του ενδέκατου άλμπουμ

Ο Lenny κυκλοφόρησε μάλιστα ένα βίντεο κλιπ για το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ, με τίτλο «Low»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Lenny Kravitz εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις συνθέσεις του, καθώς καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να συνδυάσει τη νεανική έμπνευση με την εμπειρία των τριών περίπου δεκαετιών.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για την κυκλοφορία του νέου, ενδέκατου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε ήδη για ψηφιακή προπαραγγελία.

Ο τίτλος του νέου άλμπουμ είναι «Raise Vibration». Σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές αλλά και την περιγραφή του ίδιου του καλλιτέχνη, πρόκειται για το συνδυαστικό αποτέλεσμα στοιχείων μουσικής funk, blues, pop-rock και rock 'n' roll, που στην κατάλληλη δοσολογία δημιουργούν ένα πλήρες και τολμηρό νέο άκουσμα.

Το εγχείρημα του Lenny Kravitz θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου από τη δισκογραφική εταιρία BMG. Ο Lenny κυκλοφόρησε μάλιστα ένα βίντεο κλιπ για το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ, με τίτλο «Low».

Σκηνοθετημένο από τον φημισμένο σκηνοθέτη και φωτογράφο Jean-Baptiste Mondino, το κλιπ παρουσιάζει το νέο τραγούδι του Kravitz μέσα από ένα συναρπαστικά απλό και μοναδικό σκηνικό.

«Όταν ο Jean Baptiste άκουσε το σινγκλ, εντυπωσιάστηκε από τον ρυθμό του και ύστερα από μερικές ακροάσεις είχε πάρει την απόφασή του για την εικόνα που ήθελε να αποδώσει. Έτσι, βρήκε τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο για να παρουσιάσει το τραγούδι, επικεντρώνοντας στο βασικό θέμα όπως αυτό λαμβάνει χώρα στο τραγούδι μου», δηλώνει ο Kravitz.

Το άλμπουμ «Raise Vibration» θα είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές μορφές, που θα περιλαμβάνουν: Digipack CD, Deluxe Edition, βινύλιο 12 ιντσών, Limited Edition Picture Disc, κασέτα και φυσικά ψηφιακή εκδοχή.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker