kiss-logo
Now playingINSATIABLE DARREN HAYES
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O Harry Styles δώρισε ένα εκατομμύριο σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

Ο Styles δώρισε 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, στη διάρκεια της περιοδείας του...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Harry Styles, έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα των One Direction, ενός από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα boy band στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας.

Ύστερα από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2016, ο Styles ακολούθησε την προσωπική του διαδρομή στη μουσική βιομηχανία, με αποκορύφωμα την ηχογράφηση του ντεμπούτο του solo album, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017. Λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ο Harry Styles πραγματοποίησε την πρώτη του παγκόσμια περιοδεία, που περιλάμβανε περισσότερες από 80 συναυλίες σε πόλεις της Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αυστραλίας.

Όπως αναφέρεται σε αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού Variety, ο Harry Styles δώρισε περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, στη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του.

Ο Styles άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην παγκόσμια περιοδεία του, που ολοκληρώθηκε μετά από 10 μήνες με εξαιρετική επιτυχία στις 14 Ιουλίου με μια συναυλία στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το Variety, ο Βρετανός συνθέτης, τραγουδιστής και ηθοποιός, κατάφερε να προσεγγίσει κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο οπαδούς σε μια περιοδεία που περιλάμβανε 89 σταθμούς και τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η εταιρία Live Nation.

Συνολικά 62 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και ιδρύματα έλαβαν οικονομική ενίσχυση και ωφελήθηκαν από την περιοδεία του νεαρού καλλιτέχνη, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα και αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς του, υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα ηχογραφήσει νέα μουσική.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker