kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

H Dua Lipa στο μουσικό θέμα του James Bond;

«Είχαμε την εντύπωση ότι θα ανέθεταν σε εμάς το μουσικό θέμα της ταινίας αλλά θεωρώ ότι τελικά επιλέχθηκε η Dua Lipa»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«James Bond 25» είναι ο μάλλον προσωρινός τίτλος της νέας ταινίας που αποτυπώνει στη μεγάλη οθόνη τις περιπέτειες του διάσημου μυστικού πράκτορα, όπως τον εμπνεύστηκε ο Βρετανός συγγραφέας κατασκοπευτικών μυθιστορημάτων, Ian Fleming.

Η νέα ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2019, αν και σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό θα έπρεπε να είχε προβληθεί στις αίθουσες το 2017. Πρόκειται για την πέμπτη και πιθανότατα την τελευταία εμφάνιση του Daniel Craig, που ενσαρκώνει τον κεντρικό ρόλο του πράκτορα 007.

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν με ανυπομονησία την ανακοίνωση του ονόματος του συνθέτη - ερμηνευτή αλλά και την κυκλοφορία του μουσικού θέματος της ταινίας, κάτι που κάθε φορά αποτελεί είδηση για τη βιομηχανία του θεάματος και της μουσικής.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που αναφέρονται στον μουσικό τύπο ως πιθανοί ερμηνευτές του μουσικού θέματος της νέας ταινίας είναι οι: Paloma Faith, Ed Sheeran, Sia και Jessie J. Κατά καιρούς βέβαια, έχουν ερμηνεύσει με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το εκάστοτε μουσικό θέμα της ταινίας James Bond, σημαντικοί ερμηνευτές του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, μεταξύ των οποίων η Madonna, η Adele, o Sam Smith, η Tina Turner, οι A-ha, οι Duran Duran, η Shirley Bassey, οι Garbage, o Paul McCartney και άλλοι.

Εντούτοις, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό BBC και την εκπομπή BBC Radio 5 Live, oι παραγωγοί της ταινίας έχουν επιλέξει την Dua Lipa για την ερμηνεία του μουσικού θέματος.

Η είδηση προέκυψε όταν καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο Mikey Goldsmith, κιμπορντίστας του Βρετανικού synth-pop συγκροτήματος Years & Years, ο οποίος ανέφερε επί λέξει: «Είχαμε την εντύπωση ότι θα ανέθεταν σε εμάς το μουσικό θέμα της ταινίας αλλά θεωρώ ότι τελικά επιλέχθηκε η Dua Lipa».

Μένει φυσικά να επιβεβαιωθεί η πληροφορία ή όχι.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker