kiss-logo
Now playingMY FAVOURITE GAME CARDIGANS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

O Ed Sheeran είναι ο πιο πλούσιος μουσικός σύμφωνα με το Forbes

To περιοδικό Forbes ανακοίνωσε την ετήσια λίστα του, με τους πλουσιότερους αστέρες του θεάματος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

To περιοδικό Forbes ανακοίνωσε πρόσφατα την ετήσια λίστα του, με τους πλουσιότερους αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος.

Η φετινή λίστα του Forbes κατατάσσει τους 100 πλουσιότερους διάσημους με βάση τα εκτιμώμενα κέρδη προ φόρων από την 1η Ιουνίου 2017 έως την 1η Ιουνίου 2018.

Σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο κατάλογο ο Ed Sheeran είναι πια ο solo μουσικός με τα υψηλότερα ετήσια έσοδα. Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα του έγκριτου περιοδικού, τα συνολικά έσοδα του συνθέτη και ερμηνευτή από τη Μεγάλη Βρετανία, πλησιάζουν το ποσό των 110 εκατομμυρίων δολαρίων ή 80 εκατομμυρίων στερλινών.

Ο ηλικίας 27 ετών αστέρας της ποπ, βρίσκεται ένατος στη γενική λίστα που παρουσιάζει τους υψηλότερα αμειβόμενους celebrities.

Ο Sheeran ήταν άλλωστε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ψηφιακές ακροάσεις για το 2017, καθώς το άλμπουμ του «÷», απόλαυσαν ψηφιακά 3,1 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η επιτυχία του Ed Sheeran ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη, ώστε το σινγκλ του, «Shape of You» ήταν το Νο.1 τραγούδι του Spotify για το 2017.

Τη λίστα με τους πλουσιότερους εκπρόσωπους της μουσικής βιομηχανίας συμπληρώνουν φυσικά οι U2 που μαζί με τους Coldplay εμφανίζονται στις δέκα πρώτες θέσεις, μαζί με τους παγκόσμιους αστέρες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, Lionel Messi και Cristiano Ronaldo.

Από τον κατάλογο των πλουσιότερων από τον κόσμο του θεάματος δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ο George Clooney που κατέχει τη θέση Νο.2 κυρίως χάρη στην πρόσφατη διαφήμιση αλκοολούχου ποτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το σύνολο των 100 πλούσιων και διάσημων, μόνο 15 από αυτούς είναι γυναίκες, ενώ 11 είναι οι διάσημοι το εισόδημα των οποίων ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια, σε αντίθεση με τη λίστα του προηγούμενου έτους όπου στη συγκεκριμένη κατηγορία είχαν βρεθεί πέντε άτομα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker