kiss-logo
Now playingUN' ALTRA TE EROS RAMAZZOTTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Οι Guns N' Roses κατακτούν ένα ακόμα σημαντικό ρεκόρ

Οι Guns N' Roses καταφέρνουν να μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικοί είναι για τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Guns N' Roses, μέσα από συνειδητές επιλογές των μελών τους, καταφέρνουν για άλλη μια φορά να μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικοί είναι για τον χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Εντυπωσιακά είναι τα επιτεύγματά τους, αφού πρόσφατα κατάφεραν με βίντεο κλιπ τους να ξεπεράσουν το ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές προβολές, δημιουργώντας ένα νέο ρεκόρ.

O Axl Rose και η παρέα του, χάρη στο βίντεο του «November Rain» που ανέβηκε στον επίσημο YouTube λογαριασμό του συγκροτήματος, όχι μόνο δημιουργούν ένα νέο ρεκόρ στην ψηφιακή πλατφόρμα αλλά καταφέρνουν ως αποτέλεσμα να αυξήσουν τα έσοδα της περιοδείας τους, που ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιλογή του συγκροτήματος να επανασυνδεθεί αποδείχτηκε εξαιρετικά προσοδοφόρα, αφού αυτή τη στιγμή κατέχουν τον τίτλο του δημοφιλέστερου συγκροτήματος στο YouTube για τις δεκαετίες των 80's και των 90's.

Το «November Rain» είναι το πρώτο μουσικό βίντεο από τη δεκαετία του '90 που ξεπέρασε το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου σε views, και είναι επίσης το πρώτο που καταφέρνει κάτι τέτοιο από τα βίντεο που δημιουργήθηκαν πριν από την εποχή του YouTube. Στη διάρκεια του 2017, το συγκεκριμένο βίντεο προσέλκυσε κατά μέσο όρο 560.000 views σε καθημερινή βάση.

Επιπλέον, οι G Ν' R είναι το δημοφιλέστερο από τα συγκροτήματα της δεκαετίας του '80, σύμφωνα με τα στατιστικά του YouTube, χάρη στο βίντεο για την επιτυχία τους: «Sweet Child O' Mine».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker