kiss-logo
Now playingGET GET DOWN PAUL JOHNSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Βγαίνει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του ηθοποιού Robin Williams

Ο Bobcat Godlthwait μάλλον δε θα δει τον ντοκιμαντέρ για τον κολλητό του Robin Williams
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O ηθοποιός και παραγωγός Bobcat Goldthwait απόλαυσε στη ζωή του μια υπέροχη φιλία με τον Robin Williams, που ξεκίνησε σε ένα comedy club στη δεκαετία του '80 και κράτησε μέχρι το θάνατο του Williams το 2014. Όμως όπως δήλωσε, δεν έχει πρόθεση να δει το ντοκιμαντέρ που θα προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ για τη ζωή και την καριέρα του Robin Williams.

"Πιθανώς να μη δω την ταινία. Όχι για λογους διαμαρτυρίας - Απλά, μου λείπει ο φίλος μου και νομίζω ότι θα ήταν σκληρό."

Το ντοκιμαντέρ "Robin Williams: Come Inside My Mind" περιλαμβάνει συνεντεύξεις από κολλητούς και συναδέλφους του Robin , όπως ο Billy Crystal και η Pam Dawber. Όταν ζήτησαν όμως από τον Goldthwait να συμμετέχει, είχε αρνηθεί. "Τους εύχομαι ότι καλύτερο για το ντοκιμαντέρ. Εγώ προτίμησα να μείνω μακριά. Η σχέση μας ήταν προσωπική."

Άλλοι φίλοι του Robin Williams, όπως ο Bob Saget, είδαν το ντοκιμαντέρ ως μέρος μιας κάθαρσης προς το φίλο τους. Ο Bob Saget δήλωσε: "Πιστεύω ότι ήταν κάτι όμορφο, σε αγγίζει και προκαλεί πόνο. Τον γνώριζα πολλά χρόνια και ήταν όμορφος άνθρωπος. Όταν ήμουν στη σκηνή μαζί του, θα χαρακτήριζες την κατάσταση 'να σε βοηθήσει ο Θεός'! Ήταν μία τραγική απώλεια, όλοι το νιώθουν. Όλος ο πλανήτης. Διακρίνεται ένα μεγάλο χάσμα. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν τον Robin και λιγότερη βία."

Δείτε παρακάτω το trailer του ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθεί σε ένα μήνα από το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker