kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Αληθινά νοήματα υπόσχεται ο Paul Weller με το νέο του άλμπουμ

Ο Paul Weller ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του επόμενου προσωπικού του άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Paul Weller ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του επόμενου προσωπικού του άλμπουμ.

Πρόκειται για το 26ο κατά σειρά προσωπικό στούντιο CD του Βρετανού τραγουδοποιού και το 14ο solo LP. Ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι «True Meanings» και σύμφωνα με την ανακοίνωση του δημιουργού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου από τη δισκογραφική Parlophone Records.

Tο άλμπουμ που περιλαμβάνει «αληθινά νοήματα» σύμφωνα με τον συνθέτη και τραγουδιστή, αναμένεται να σηματοδοτήσει την πορεία του Weller προς ένα νέο, ονειρικό κόσμο μέσα στον οποίο μας προσκαλεί να περιπλανηθούμε.

Το «True Meanings», περιλαμβάνει 14 συνθέσεις αλλά και περισσότερες συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες από κάθε άλλο άλμπουμ του Weller μέχρι σήμερα. Μεταξύ των guest καλλιτεχνών ξεχωρίζει το όνομα του Noel Gallagher των πάλαι ποτέ Oasis καθώς και μερικών σημαντικών εκπροσώπων της ποπ-ροκ σκηνής, όπως της Lucy Rose και του Rod Argent των Zombies.

Το «True Meanings» πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μορφή CD και Deluxe CD (που θα περιλαμβάνει ένα 28 σελίδων πολυτελές booklet με στίχους και άλλο φωτογραφικό υλικό), καθώς και σε μορφή LP, ενώ θα διατίθεται επίσης για streaming και download μέσα από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Ο Paul Weller πάντως θα είναι ένας από τους headliners στο περίφημο Downs Festival που θα πραγματοποιηθεί στο Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

 

Το tracklist του νέου άλμπουμ του Paul Weller περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

  1. The Soul Searchers

  2. Glide

  3. Mayfly

  4. Gravity

  5. Old Castles

  6. What Would He Say?

  7. Aspects

  8. Bowie

  9. Wishing Well

  10. Come Along

  11. Books

  12. Movin On

  13. May Love Travel With You

  14. White Horses.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker