kiss-logo
Now playingTOTAL ECLIPSE OF THE HEART WESTLIFE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ένα νέο άλμπουμ είναι στα άμεσα σχέδια της Cher

Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια, το νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Cher αποκαλύπτει ότι εργάζεται για την ηχογράφηση νέας μουσικής, με σκοπό ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους.

Όπως αναφέρει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, το νέο της άλμπουμ θα μπορούσε κατά μεγάλη πιθανότητα να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο.

Η τελευταία φορά που η Cher κυκλοφόρησε νέα μουσική ήταν το 2013, όταν το 25ο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της «Closer to the Truth», κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του Dance Club Songs chart.

Η διάσημη τραγουδίστρια, θα είναι εντούτοις αρκετά απασχολημένη στη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς θα ενσαρκώσει τον ρόλο της μητέρας της Meryl Streep στη συνέχεια του μιούζικαλ Mamma Mia ενώ θα εμφανιστεί επίσης για μερικές συναυλίες στο Park MGM της Ουάσινγκτον όπου και θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η Cher, έχει μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί με Όσκαρ, Grammy και Emmy, ενώ είναι επίσης κάτοχος βραβείου φεστιβάλ Καννών αλλά και People's Choice Award για τη συνολική της προσφορά στον χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Η Cher, που ακολούθησε την προσωπική της καριέρα μετά τη διάλυση του επίσης επιτυχημένου ντουέτου Sonny & Cher, ξεχώρισε σύντομα για το έντονο ταμπεραμέντο της και την ξεχωριστή κοντράλτο φωνή της.

Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις υποκριτικές της ικανότητες και η καριέρα της μετράει τουλάχιστον πέντε δεκαετίες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker