kiss-logo
Now playingLOVE DON'T COST A THING (sw KISS FM) JENNIFER LOPEZ
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Η άγνωστη πλευρά της Amy Winehouse, μέσα από ένα νέο βιβλίο

Μια διαφορετική πλευρά της Amy έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός του Blake Wood...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια διαφορετική πλευρά της Amy Winehouse έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός του Blake Wood.

O φωτογράφος Blake Wood, συνάντησε την Winehouse το 2008, όταν η αγαπημένη τραγουδίστρια βρισκόταν στο απόγειο της δόξας της. Οι δυο τους συνδέθηκαν με στενή φιλιά και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον φωτογράφο να απαθανατίσει μερικές από τις προσωπικές και πιο ανέμελες στιγμές της πρόωρα χαμένης τραγουδίστριας.

Για την Amy Winehouse, το 2008 βέβαια δεν είχε μόνο στιγμές δόξας και επιτυχίας, καθώς οι ανατροπές και οι συχνές αλλαγές στη διάθεσή της, ήταν ήδη μέρος της καθημερινότητάς της. Το ζενίθ πάντως ήρθε για την ηλικίας 24 ετών τότε Amy τον Φεβρουάριο, όταν κυριάρχησε στα βραβεία Grammy με την πενταπλή νίκη της, δημιουργώντας ρεκόρ για Βρετανίδα γυναίκα ερμηνεύτρια. Η Winehouse είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που δεν κατέστη δυνατό λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, κατάφερε όμως έστω και από το Λονδίνο να διαπρέψει αφήνοντας πίσω της στα chart κορυφαίους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας στις ΗΠΑ, όπως την Beyoncé, τους Foo Fighters, τη Rihanna και τον Justin Timberlake.

Σε όλη τη διάρκεια του έτους, η Winehouse πάλεψε με δύναμη ενάντια στον εθισμό της στο αλκοόλ και τις διάφορες ουσίες ενώ δεν έλειψαν οι φορές που οι ζωντανές εμφανίσεις της κατέληξαν σε χάος.

Ο ηλικίας τότε 22 ετών Blake Wood, είχε μόλις μετακομίσει στο Λονδίνο και είχε γίνει φίλος με την Amy, την οποία είχε γνωρίσει μέσω της κοινής τους φίλης, Kelly Osbourne.

Το βιβλίο του Wood, περιέχει 150 σπάνιες φωτογραφίες της Amy Winehouse, που καλύπτουν τα έτη 2008 και 2009 και παρουσιάζουν την τραγουδίστρια σε προσωπικές της στιγμές στο Λονδίνο ή το Παρίσι.

Ο Blake Wood, που είναι πια κάτοικος της Νέας Υόρκης, δηλώνει για το νέο βιβλίο του ότι: «Πρόκειται για ένα οπτικό ημερολόγιο μιας σπουδαίας τραγουδίστριας που αγαπήθηκε πολύ αλλά υπήρξε επίσης αρκετά παρεξηγημένη».

Το βιβλίο, με τίτλο «Amy Winehouse by Blake Wood», πρόκειται να κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Taschen στις 27 Ιουλίου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker