kiss-logo
Now playingLOSING MY RELIGION R.E.M.
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Michael Jackson

O Joe Jackson ήταν πατέρας 11 παιδιών και υπήρξε μάνατζερ του Michael αλλά και των Jackson 5...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Joe Jackson, πατέρας του βασιλιά της ποπ, έχασε τη μάχη με τη ζωή στην ηλικία των 89.

Ο Jackson, «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Ο πατριάρχης της οικογένειας των Jackson, o άνθρωπος που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας του σημαντικότερου ίσως καλλιτέχνη στην ιστορία της ποπ μουσικής, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα καθώς αντιμετώπιζε την ασθένεια του καρκίνου στο πάγκρεας. Η συνολική κατάσταση της υγείας του ήταν κλονισμένη, καθώς στο παρελθόν είχε υποστεί τρία εγκεφαλικά επεισόδια και δυο εμφράγματα.

O Joe Jackson ήταν πατέρας 11 παιδιών και υπήρξε μάνατζερ του Michael αλλά και των Jackson 5.

Ο πατέρας του Michael, είχε σταθεί στο πλευρό του γιου του, στη διάρκεια των δικαστικών περιπετειών του τελευταίου. Ύστερα από τον πρόωρο θάνατο του βασιλιά της ποπ, ο Joe είχε δεχτεί κριτική από τους δημοσιογράφους αλλά και παράγοντες της μουσικής, ότι προσπαθεί να επωφεληθεί οικονομικά από τη μνήμη του γιου του.

Πρόσφατα, ο γιος του Joe Jackson και αδελφός του Michael, Jermaine Jackson, δήλωσε στον τύπο ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι συγγενείς του Joe δίνουν μάχη στο πλευρό του πάτερα του χωρίς όμως να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις ιατρικές εξελίξεις.

«Κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά συμβαίνει. Χρειαζόταν να παρακαλέσουμε για να ενημερωθούμε σχετικά με την κατάσταση του. Ήταν δύσκολο ακόμα και να μπορέσουμε να επισκεφθούμε τον πατέρα μας, ειδικά σε μια κατάσταση όπως αυτή», ήταν τα λόγια του Jermaine.

Όπως συμπλήρωσε ο γιος του Joe Jackson, στον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δεν είχε αποκαλυφθεί το όνομα του νοσοκομείου και δεν είχαν την παραμικρή εικόνα για την κατάσταση.

Η κόρη του Joe, La Toya Jackson, δήλωσε συγκλονισμένη από τον θάνατο του πάτερα της, δηλώνοντας στον λογαριασμό της στα social media: «Για πάντα θα σε αγαπάμε. Μας έδωσες δύναμη, μας έκανες μια από τις διασημότερες οικογένειες και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμώ για πάντα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μαζί σου και το πόσο ενδιαφερόσουν για εμάς».

Ο Prince Jackson, γιος του Michael, έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Αυτός ο άνθρωπος είναι και θα είναι για πάντα παράδειγμα αληθινής αγάπης και αφοσίωσης».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker