kiss-logo
Now playingNAUGHTY GIRL BEYONCE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Οι Bon Jovi ανακοίνωσαν νέα περιοδεία για το 2018

Η περιοδεία «This House Is Not For Sale», έχει ήδη λάβει τις καλύτερες κριτικές από τους οπαδούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα του Jon Bon Jovi και της παρέας του, ανακοίνωσε το νέο σκέλος της περιοδείας για το 2018. Ο τίτλος της περιοδείας είναι φυσικά «This House Is Not For Sale» και σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, θα ξεκινήσει από τη Μελβούρνη την 1η Δεκεμβρίου.

Οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας του συγκροτήματος αφορούν μόνο σε πόλεις της Αυστραλίας.

Οι Bon Jovi, που τον Απρίλιο εντάχθηκαν στο Rock & Roll Hall of Fame, θα ταξιδέψουν στις μεγαλύτερες πόλεις της Αυστραλίας, για μια μόνο συναυλία ανά σταθμό.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από την Παρασκευή 29 Ιουνίου για τα απλά εισιτήρια αλλά και για πακέτα VIP υπηρεσιών.

Η περιοδεία «This House Is Not For Sale», έχει ήδη λάβει τις καλύτερες κριτικές από τους οπαδούς και τους εκπροσώπους του μουσικού τύπου, καθώς το κομμάτι της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική απέφερε στο συγκρότημα έσοδα της τάξης των 47 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στο σύνολο των εσόδων προστίθενται άλλα 40 εκατομμύρια από την υπόλοιπη περιοδεία στη Νότια Αμερική.

Πρόκειται για την πρώτη περιοδεία του συγκροτήματος ύστερα από την «Because We Can World Tour» που πραγματοποιήθηκε το 2013.

Η παγκόσμια περιοδεία των Bon Jovi ήταν στο Νο.1 της λίστας με τις πιο προσοδοφόρες περιοδείες, αφήνοντας πίσω στη δεύτερη θέση ακόμα και την περιοδεία των Rolling Stones, ενώ οι Bon Jovi ήταν ξανά στο Νο.1 βάσει των συνολικών εσόδων τους το 2010 με την περιοδεία τους «The Circle».

Συνολικά οι Bon Jovi έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 50 χώρες και έχουν δώσει περισσότερες από 2.800 συναυλίες στις οποίες έχουν παραβρεθεί περισσότεροι από 35 εκατομμύρια οπαδοί. Οι συνολικές πωλήσεις του συγκροτήματος ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια άλμπουμ ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις εισιτηρίων τους έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker