kiss-logo
Now playingWON'T FORGET YOU SHOUSE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Παραλίγο πρωταγωνιστής στη μικρή οθόνη ο Lenny Kravitz

Ο Lenny Kravitz προτάθηκε για συγκεκριμένο ρόλο σε γνωστή τηλεοπτική σειρά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Lenny Kravitz προτάθηκε για συγκεκριμένο ρόλο σε γνωστή τηλεοπτική σειρά, η ιδέα απορρίφθηκε όμως από τους παραγωγούς, που δήλωσαν άβολα με την πιθανή συμμετοχή του.

Ο Kravitz είναι πεπεισμένος ότι έχασε τον ρόλο του στην περίφημη σειρά Big Little Lies, επειδή οι υπεύθυνοι για τη διανομή των ρόλων αισθάνθηκαν ότι δεν αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

Η πρόταση αφορούσε στον ρόλο ενός παντρεμένου άνδρα με επιθετική συμπεριφορά.

Η τηλεοπτική σειρά του καναλιού HBO είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Liane Moriarty και έχει βραβευτεί με αρκετά Emmy Awards. Στην τηλεοπτική μεταφορά πρωταγωνιστούν αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Reese Witherspoon, η Nicole Kidman και η Shailene Woodley, ενώ στον δεύτερο κύκλο πρόκειται να εμφανιστεί και η Meryl Streep.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού BBC, ο Lenny είχε προταθεί για τον ρόλο ενός από τους συζύγους στη δραματική τηλεοπτική σειρά και πέρασε από δοκιμαστικό, όμως ήταν αντίθετος στο ενδεχόμενο να είναι: «Ο μόνος μαύρος άνδρας στην τηλεοπτική σειρά», καθώς θεωρούσε ότι κάτι τέτοιο θα τον έφερνε σε περίεργη θέση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σχέδιο απλά δεν προχώρησε. Ο Jean-Marc Vallee, σκηνοθέτης της σειράς, μου δήλωσε πως θέλει πολύ να συνεργαστούμε, όμως αυτό θα γίνει μια άλλη φορά και όχι τώρα».

Πιο συγκεκριμένα, στον ηλικίας 54 ετών Lenny είχε προταθεί ο ρόλος του κακού χαρακτήρα Perry, συζύγου της Celeste Wright, η παραγωγή όμως επέλεξε να δώσει τον ρόλο στον βραβευμένο με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Σουηδό ηθοποιό Alexander Skarsgard.

Ο Leonard Albert Kravitz, που έχει στο παρελθόν συμμετάσχει σε δυο ταινίες («Precious» και «The Hunger Games»), δήλωσε πάντως κάθε άλλο παρά απογοητευμένος από την εξέλιξη, καθώς η κόρη του Zoe, κέρδισε τον ρόλο της Bonnie, μιας δασκάλας γιόγκα, στη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε τον ρόλο η Ζoe. Όλα κύλισαν υπέροχα», συμπλήρωσε χαμογελώντας ο Αμερικανός τραγουδοποιός.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker