kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ένα εκλεκτό κρασί με την υπογραφή του Jon Bon Jovi

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όπως δηλώνει ο νεαρός Bongiovi στους New York Times...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αρκετοί από τους αστέρες της πρώτης γραμμής στην παγκόσμια βιομηχανία έχουν λανσάρει στην αγορά αποκλειστικά προϊόντα που φέρουν την υπογραφή τους.

Έχει γίνει γνωστό άλλωστε ότι ο Drake, ο Willie Nelson και ο Danny DeVito κατοχύρωσαν οινοπνευματώδη ποτά με το όνομά τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ο Jon Bon Jovi αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο βραβευμένος με Nobel θρύλος της ροκ μουσικής, Bob Dylan. Ο τελευταίος, πρόσφατα εγκαινίασε τη δική του συλλογή εκλεκτού ουίσκι με τίτλο Heaven's Door, που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον επιχειρηματία αλκοολούχων ποτών Marc Bushala.

Ο Bob Dylan λοιπόν έχει τη δική του φίρμα παραγωγής ουίσκι, ο Jon Bon Jovi αποφάσισε να δημιουργήσει μια δική του εταιρία παραγωγής κρασιού.

«Είμαι φίλος του κρασιού», λέει ο Bon Jovi στην αμερικανική εφημερίδα.

«Καθώς μεγαλώνω, τα σφηνάκια τεκίλα δεν είναι πια για εμένα», αναφέρει στη συνέντευξή του ο αρχηγός των Bon Jovi, ο οποίος μαζί με τον ηλικίας 23 ετών γιο του Jesse Bongiovi, εγκαινίασαν πρόσφατα ένα κρασί με την υπογραφή τους.

Πρόκειται για το «Hampton Water», ένα γαλλικό ροζέ κρασί που διατίθεται σε φιάλες των 25 δολαρίων.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια όπως δηλώνει ο νεαρός Bongiovi στους New York Times.

«Ένα βράδυ καθόμουν στη βεράντα όταν ο πατέρας μου, μου πρόσφερε ένα ποτήρι με κάτι που έμοιαζε με ροζ χυμό και κάπως έτσι γεννήθηκε το Hamptons water».

Την παραγωγή του εμφιαλωμένου κρασιού συνυπογράφει ο αστέρας της ροκ σε συνεργασία με τον οινοποιό Gérard Bertrand, ενώ την εμπορική προώθηση έχει αναλάβει ο νεαρός Bongiovi.

Όλα τα παιδιά μου είναι υπεύθυνα για τον εαυτό τους, δηλώνει ο Bon Jovi στην εφημερίδα της Νέας Υόρκης. «Ποτέ δεν καταπνίξαμε τη δημιουργικότητά τους, όπως δεν το έκαναν ούτε οι γονείς μας. Συχνά με ρωτούν άλλοι γονείς αν πρέπει να αφήσουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τη βιομηχανία της μουσικής... και τους απαντώ πάντα ότι αφού το επιθυμούν τα παιδιά τους, δεν βλέπω για κανένα λόγο γιατί θα έπρεπε να καταπνίξουν τη δημιουργικότητα τους».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker