kiss-logo
Now playingHERO (METRO MIX) ENRIQUE IGLESIAS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

O Moby πουλάει τη συλλογή δίσκων του για φιλανθρωπικό σκοπό

«Προτιμώ να περάσουν σε κάποιον άλλο οι δίσκοι που έχω αγοράσει, σε κάποιον συλλέκτη που θα τους ακούει συστηματικά»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Moby έχει υπάρξει συλλέκτης άλμπουμ βινυλίου από την αρχή της καριέρας του ως μουσικός και επαγγελματίας DJ.

O Αμερικανός παραγωγός μουσικής, DJ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και φωτογράφος έχει κατακτήσει μια περίοπτη θέση στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής, μέσα από τη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του.

Ο κόσμον Richard Melville Hall, έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως ενώ έχει επίσης συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς όπως τον David Bowie, τους Daft Punk, τον Brian Eno, τους Pet Shop Boys, την Britney Spears, τους New Order, τους Guns N' Roses, τους Metallica και άλλους.

Ο θρυλικός παραγωγός, ανακοίνωσε την απόφασή του να διαθέσει προς πώληση όλη τη δισκοθήκη του, που περιλαμβάνει πολλά συλλεκτικά και σπάνια LP. Μεταξύ των βινυλίων του μπορεί να βρει κανείς πρώτες ηχογραφήσεις, πρωτότυπες εκδόσεις δίσκων 7 και 12 ιντσών από σημαντικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής και πειραματικής σκηνής των 80's και των 90's. Η συλλογή του ταλαντούχου μουσικού, περιέχει ακόμα και δικά του βινύλια από σπάνιες επανεκδόσεις και promo ηχογραφήσεις επιτυχιών του, όπως τα αγαπημένα σινγκλ: «Why Does My Heart Feel So Bad» και «That’s When I Reach For My Revolver».

Χαρακτηριστικά ο Moby δηλώνει ότι: «Προτιμώ να περάσουν σε κάποιον άλλο οι δίσκοι που έχω αγοράσει για τη δισκοθήκη μου ως DJ από διάφορα μέρη του πλανήτη, σε κάποιον συλλέκτη που θα τους αγαπήσει, και θα τους ακούει συστηματικά».

Όπως συμπλήρωσε ο Moby, όλα τα χρήματα από την πώληση της συλλογής του, θα διατεθούν στη μη κερδοσκοπική οργάνωση «The Physicians Committee» που περιλαμβάνει περισσότερους από 12.000 εθελοντές γιατρούς και 175.000 μέλη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker