kiss-logo
Now playingNAUGHTY GIRL BEYONCE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ιδιοκτήτης θεάτρου ο τραγουδιστής των Coldplay

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, o Chris Martin, επένδυσε 3,3 εκατομμύρια δολάρια στην αγορά ενός θεάτρου...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αμερικανικά tabloid, o τραγουδιστής των Coldplay, Chris Martin, επένδυσε 3,3 εκατομμύρια δολάρια στην αγορά ενός θεάτρου.

Η θεατρική σκηνή βρίσκεται στην περιοχή του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια και μάλιστα σε προνομιακή θέση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα χώρο τεχνών, 99 θέσεων, που συνολικά περιλαμβάνει έξι στρέμματα ακίνητης περιουσίας σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο που διαθέτει εκπληκτική θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προθέσεις του ηλικίας 41 ετών frontman των Coldplay δεν έχουν γίνει γνωστές. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές, θα μπορούσε ίσως να χρησιμοποιήσει το θέατρο για την προώθηση νέων ταλέντων, μεταξύ των οποίων και της κόρης του Apple, ηλικίας 14 ετών ή του 12χρονου γιου του Moses, των δυο παιδιών που ο Martin απέκτησε με την ηθοποιό και πρώην σύζυγο του, Gwyneth Paltrow.

Ο χώρος του θεάτρου είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως εκκλησία, ενώ αργότερα μετατράπηκε σε στούντιο ηχογράφησης, σύμφωνα με το κτηματομεσιτικό γραφείο Sothebys που διαχειρίστηκε την πώληση του ακινήτου.

Ο Martin και η Paltrow ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να χωρίσουν το 2014, ύστερα από δέκα χρόνια γάμου. Η Paltrow υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2015, ενώ ο χωρισμός τους οριστικοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2016.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker