kiss-logo
Now playingBLACK BLACK HEART DAVID USHER
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

O Robbie Williams στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2018

O Robbie Williams θα εμφανιστεί ζωντανά από το στάδιο της Μόσχας, λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Robbie Williams θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Το Μουντιάλ 2018 ξεκινά στις 14 Ιουνίου με την οικοδέσποινα Ρωσία να υποδέχεται τη Σαουδική Αραβία, ενώ θα ολοκληρωθεί στο στάδιο Λουζνίκι στις 15 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό. Για ένα μήνα, οι μεγαλύτεροι αστέρες του παγκόσμιου επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα καθηλώσουν εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από τις τηλεοράσεις τους.

O Robbie Williams θα εμφανιστεί ζωντανά από το στάδιο της Μόσχας, ερμηνεύοντας κάποιο από τα τραγούδια του, λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του πρωταθλήματος.

Στη σκηνή ο Williams θα συνοδεύεται από τη Ρωσίδα σοπράνο Aida Garifullina, ενώ σε ρόλο guest star θα εμφανιστεί και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας, Ronaldo.

Ο διάσημος τραγουδιστής δήλωσε ενόψει της εμφάνισής του ιδιαίτερα «χαρούμενος και ενθουσιασμένος» και συμπλήρωσε ότι αποτελεί για τον ίδιο την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Υποσχέθηκε μάλιστα στους φίλους και οπαδούς του, ότι θα είναι μια «αξέχαστη ερμηνεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής των πάλαι ποτέ Take That, είναι φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου.

Στο παρελθόν, ενώ ήταν κάτοικος της πόλης του Λος Άντζελες, είχε υπάρξει ιδρυτικό μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου LA Vale.

Πολύ πρόσφατα επίσης, ο Williams πρωταγωνίστησε στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα Soccer Aid, στον οποίο συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές όπως ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Usain Bolt και ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Mo Farah.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker