kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Ένα νέο άλμπουμ και σινγκλ με τη σφραγίδα του Prince

Μπορείτε να ακούσετε εδώ το πρώτο σινγκλ που μόλις κυκλοφόρησε...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα νέο άλμπουμ του Prince πρόκειται να κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Piano & A Microphone: 1983», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των εκπροσώπων του πρόωρα χαμένου μουσικού.

Την παραγωγή του νέου εγχειρήματος υπογράφει η Warner Bros, η εταιρία κινηματογραφικής παραγωγής που εδρεύει στην Καλιφόρνια και έχει επίσης επιμεληθεί το σύντομο ντοκιμαντέρ γύρω από το έργο του εκλιπόντος.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει εννέα συνθέσεις που οι εκπρόσωποι της δισκογραφικής εταιρίας έχουν επιλέξει μέσα από ένα μεγάλο αρχείο ηχογραφήσεων από πρόβες που πραγματοποιήθηκαν το 1983 στο ιδιωτικό στούντιο του καλλιτέχνη στη Μινεσότα.

Μερικές από τις καινούργιες συνθέσεις που θα κυκλοφορήσουν με το νέο άλμπουμ, αποτελούν εναλλακτικές ενορχηστρώσεις σε γνωστές επιτυχίες, οι εκδοχές των οποίων προηγούνται μάλιστα των γνωστών στούντιο ηχογραφήσεων.

Μεταξύ των τίτλων ξεχωρίζουν οι κλασικές επιτυχίες: «Purple Rain», «Sign o’ The Times» και «Strange Relationship», καθώς και μια διασκευή στην επιτυχία της Joni Mitchell «A Case Of You».

Το πρώτο σινγκλ από το επερχόμενο άλμπουμ κυκλοφόρησε από την Warner Bros με τίτλο «Mary Don’t You Weep». Πρόκειται για μια άλλη εκδοχή του κλασικού blues - spiritual τραγουδιού. Όπως θυμούνται οι πιο φανατικοί οπαδοί του καλλιτέχνη, ο Prince συνήθιζε να ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι αυτό σε συναυλίες του στη διάρκεια της δεκαετίας του '90.

Το σινγκλ κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί στο soundtrack της νέας ταινίας του Spike Lee, «BlacKkKlansman».

 

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει τους εξής τίτλους:

  1. 17 Days
  2. Purple Rain
  3. A Case Of You
  4. Mary Don’t You Weep
  5. Strange Relationship
  6. International Lover
  7. Wednesday
  8. Cold Coffee & Cocaine
  9. Why The Butterflies.

 

    To άλμπουμ διατίθεται ήδη ψηφιακά για προπαραγγελία, εσείς μπορείτε να ακούσετε εδώ το πρώτο σινγκλ:

     

     

    PAGE TOP

    Get in touch with us

    Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker