kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ερωτευμένη με την καριέρα της δηλώνει η Anastacia

«Δεν το μετανιώνω επειδή αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη σήμερα. Είμαι πραγματικά ερωτευμένη με την καριέρα μου»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Anastacia αποκάλυψε ότι αισθάνεται ερωτευμένη με την καριέρα της και βρίσκεται σε ένα σημείο της πορείας της όπου πραγματικά απολαμβάνει τη μουσική.

Όπως εξήγησε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού iTV της Μεγάλης Βρετανίας, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να επιλέξει την επαγγελματική της καριέρα έναντι της δημιουργίας οικογένειας.

Η ηλικίας 49 ετών τραγουδοποιός δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Συνειδητοποίησα πως τα παιδιά δεν θα ήταν το δικό μου ταξίδι». Ύστερα από 18 περίπου χρόνια καριέρας, η Anastacia αισθάνεται ακόμα πιο υπεύθυνη και αποφασισμένη να επικεντρωθεί στην επαγγελματική, εξίσου συναρπαστική διαδρομή της.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης ότι είχε ονειρευτεί το ενδεχόμενο να γίνει παρένθετη μητέρα και μάλιστα πολλών παιδιών. Όπως συμπλήρωσε όμως, πρόσφατα εγκατέλειψε οριστικά την ιδέα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εκείνη την περίοδο θα μπορούσε να πει κανείς ότι είχα σύνδρομο μητρότητας, καθώς σκεφτόμουν ότι πρέπει να γίνω μητέρα 10 ή και 12 παιδιών».

Προσέθεσε: «Δεν το μετανιώνω επειδή αισθάνομαι ότι η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη σήμερα. Είμαι πραγματικά ερωτευμένη με την καριέρα μου».

«Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν αν είμαι ερωτευμένη, απαντώ καταφατικά. Όταν ρωτούν με ποιον, τους λέω: Φυσικά με την καριέρα μου!».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker