kiss-logo
Now playingRIGHT IN THE NIGHT JAM & SPOON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

H ambassador της SKECHERS Camila Cabello νικήτρια στα BBMAs

Κέρδισε το βραβείο επίτευξης από το περιοδικό Billboard
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Camila Cabello, κορυφαία νέα pop star (πρώην μέλος των Fifth Harmony), τραγουδίστρια του no.1 hit "Havana" και ambassador της Skechers για την νεανική σειρά παπουτσιών SKECHER STREET / Hi-Lites ήταν νικήτρια στα φετινά Billboard Music Awards 2018.

Με παρουσιάστρια την Kelly Clarkson η οποία έκανε το ντεμπούτο της ως οικοδέσποινα, πραγματοποιήθηκαν  την Κυριακή 20 Μαΐου σε μία λαμπρή τελετή στο Las Vegas, τα μουσικά βραβεία Billboard Music Awards 2018. Eπι σκηνής βρέθηκαν πολλοί καθιερωμένοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες αλλά το κοινό κατέπληξε η 20χρονη ambassador της Skechers, Camila Cabello που έλαβε το Billboard Chart Achievement Award (βραβείο επίτευξης).

Η εμφάνιση της με τον Pharrell Williams ήταν άκρως εκρηκτική όπως θα δείτε και στο video παρακάτω, παρουσιάζοντας τη συνεργασία τους στο καλοκαιρινό "Sangria Wine", ενώ αμέσως μετά ερμήνευσε το "Havana" με ένα απίθανο χορευτικό.

Η Camila Cabello είναι το νέο παγκόσμιο πρόσωπο της Skechers για την νεανική συλλογή παπουτσιών SKECHER STREET/ HI-LITES.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker