kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Νέα περιοδεία και βίντεο κλιπ από τους Guns N' Roses

Mια νέα περιοδεία, με αφορμή το εμβληματικό άλμπουμ του 1987 ανακοίνωσαν οι Guns N' Roses...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Mια νέα περιοδεία, με αφορμή το εμβληματικό άλμπουμ «Appetite For Destruction» που κυκλοφόρησε το 1987 και τον Ιούλιο του 2018 συμπληρώνονται 31 χρόνια από την κυκλοφορία του, ανακοίνωσαν τα μέλη του συγκροτήματος των Guns N' Roses.

Οι φήμες για τη νέα περιοδεία είχαν αρχίσει να διαδίδονται από τις αρχές του Μαΐου, όταν στους δρόμους του Λονδίνου είχαν τοιχοκολληθεί αφίσες με το αινιγματικό σύνθημα «Destruction is Coming», δημιουργώντας ανάλογη αίσθηση στα social media.

Το συγκρότημα των Guns N' Roses, κυκλοφόρησε επίσης ένα βίντεο που περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει προβληθεί μέχρι σήμερα, για την οπτικοποίηση του τραγουδιού «It's So Easy», που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Appetite For Destruction.

Το υλικό που παρουσιάστηκε πρόσφατα είχε βιντεοσκοπηθεί το 1989 και είχε παραμείνει στα αζήτητα μέχρι να συμπεριληφθεί στο πολυτελές συλλεκτικό box set του νέου «Appetite For Destruction».

Το νέο βίντεο έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία τελευταίας τεχνολογίας και αποτυπώνει το ζωντανό υλικό ακριβώς όπως το συγκρότημα είχε αρχικά σχεδιάσει πριν από πολλά χρόνια.

Η νέα περιοδεία των Guns N' Roses πρόκειται να ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει αρκετούς σταθμούς σε πόλεις της Ασίας, μεταξύ των οποίων η Τζακάρτα της Ινδονησίας, η Μανίλα των Φιλιππίνων, αλλά και η Κουάλα Λουμπούρ, η Ταϊπέι, το Χονγκ Κονγκ και το Αμπού Ντάμπι.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker