kiss-logo
Now playingSUMMER JAM UNDERDOG PROJECT
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Την κορυφή του Billboard Chart κατέκτησε η P!nk

Η P!nk βρίσκεται στην κορυφή του chart για δεύτερη εβδομάδα, ύστερα από ένα τεράστιο άλμα από τη θέση Νο.39 όπου βρισκόταν...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η P!nk επιστρέφει στην πρώτη θέση του Billboard Artist 100.

Το Artist 100 chart, καταγράφει την εμπορική δραστηριότητα των καλλιτεχνών, όπως αντανακλάται σε βασικές καταναλωτικές συνήθειες.

Η έρευνα αποτυπώνει την ανταπόκριση συνδυάζοντας τις πωλήσεις άλμπουμ και τραγουδιών, τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις, την ψηφιακή ακρόαση αλλά και την αλληλεπίδραση με τους οπαδούς στα κοινωνικά μέσα, παρουσιάζοντας την εβδομαδιαία κατάταξη στη λίστα δημοτικότητας για τον κάθε καλλιτέχνη.

Τον Αύγουστο του 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο σινγκλ από το τελευταίο άλμπουμ της τραγουδίστριας, με τίτλο «What About Us». Το τραγούδι ξεχώρισε αμέσως και έγινε Τop 10 επιτυχία στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Πορτογαλία και άλλες χώρες.

Μετά από ένα χρόνο περίπου, η P!nk βρίσκεται ξανά στην κορυφή του chart για δεύτερη εβδομάδα, ύστερα από ένα τεράστιο άλμα από τη θέση Νο.39 όπου βρισκόταν.

Το έβδομο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας, ο τίτλος του οποίου είναι «Beautiful Trauma», κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου 2017 από τη δισκογραφική RCA Records και κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του συγκεκριμένου chart τον περασμένο Νοέμβριο.

Η νέα επιτυχία του άλμπουμ της Αμερικανής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, οφείλεται σε μια εκπτωτική προσφορά που συνοδεύει την αγορά εισιτηρίων για το επερχόμενο σκέλος της πρόσφατης περιοδείας της.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker