kiss-logo
Now playingBEGGIN MANESKIN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Michael Jackson

«Last Days of Michael Jackson», είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί προσεχώς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Last Days of Michael Jackson», είναι ο τίτλος του νέου ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson, με ημερομηνία πρώτης προβολής την 24η Μαΐου.

Την προβολή του νέου φιλμ έχει αναλάβει το ΑΒC (The American Broadcasting Company) και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα περιλαμβάνει εικόνες που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Μέσα από το διάρκειας δυο ωρών ντοκιμαντέρ, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι λεπτομέρειες και στοιχεία σχετικά με τα παιδικά χρόνια του καλλιτέχνη, μέσα από υλικό συνεντεύξεων που παραχωρήθηκε στις παρουσιάστριες του ABC, Barbara Walters και Diane Sawyer.

Με τη βοήθεια των δημοσιογράφων, ο Jackson αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή του στην πόλη Gary της Indiana και τις ημέρες των Jackson 5, μέχρι και την εποχή των επιτυχημένων συναυλιών στα μεγαλύτερα στάδια.

Η ταινία ξεκινά με ένα ακυκλοφόρητο βίντεο στο οποίο ο Τζάκσον, εμφανίζεται κυνηγημένος από παπαράτσι. «Ακόμα και ένας διάσημος καλλιτέχνης χρειάζεται λίγο χώρο, χρειάζεται μια ευκαιρία να χαλαρώσει», φαίνεται να λέει ο μεγαλύτερος αστέρας της ποπ μουσικής.

«Έχει μια καρδιά, είναι ένας άνθρωπος, αφήστε τον να έχει ένα κρεβάτι, ένα μαξιλάρι... Τι άλλο μου ζητάτε ακόμα να δώσω;».

Στην ταινία εμφανίζεται επίσης η αδελφή του Michael, Janet Jackson, η οποία τοποθετείται για την απώλεια του αδελφού της.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker