kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Δείτε το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Freddie Mercury

«Bohemian Rhapsody» είναι ο τίτλος του βιογραφικού φιλμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες, με θέμα τη ζωή του Freddie Mercury...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Bohemian Rhapsody» είναι ο τίτλος του βιογραφικού φιλμ που θα κυκλοφορήσει σύντομα στις αίθουσες, με θέμα τη ζωή και το έργο του Freddie Mercury και των Queen.

Το συγκρότημα των Queen καταφέρνει να κρατά ψηλά το ενδιαφέρον των φίλων και οπαδών του πρόωρα χαμένου ερμηνευτή, καθώς το πρώτο οπτικοποιημένο υλικό από το αναμενόμενο φιλμ κυκλοφόρησε διαδικτυακά μέσα από ένα σύντομο διαφημιστικό τρέιλερ.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, έχει ο ηθοποιός Rami Malek, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός το 2015 μέσα από τη συμμετοχή του στην πολύ επιτυχημένη αμερικανική δραματική σειρά Mr. Robot.

Στο «Bohemian Rhapsody», ο Malek υποδύεται τον Freddie Mercury, τον ταλαντούχο καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή το 1991. Αρχικά, όταν το 2010 ανακοινώθηκαν τα γυρίσματα για τη μεταφορά του «Bohemian Rhapsody» στη μεγαλη οθόνη, τον ρόλο του πρωταγωνιστή είχαν αναθέσει στον γνωστό για την ερμηνεία του σε κωμικούς ρόλους, Sacha Baron Cohen. Ο ηθοποιός όμως αποχώρησε ύστερα από τρία χρόνια λόγω «δημιουργικών διαφωνιών» που είχε με τα υπόλοιπα μέλη των Queen και κυρίως με τον κιθαρίστα Brian May..

Η παραγωγή του φιλμ αντιμετώπισε πάντως περαιτέρω δυσκολίες όταν ο αρχικός σκηνοθέτης, Bryan Singer, απολύθηκε για αδιευκρίνιστους λόγους και ο σκηνοθέτης Dexter Fletcher κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στη μέση της διαδικασίας.

Αφού αντιμετώπισε αυτές τις δυσκολίες, η 20th Century Fox φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και το βιογραφικό φιλμ θα είναι έτοιμο για την πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ στην Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα προβληθεί στις αρχές του Νοεμβρίου.

Η επίσημη σύνοψη περιγράφει την ταινία ως εξής: «Πρόκειται για μια γιορτή γύρω από τη μουσική των Queen και το έργο του εξαιρετικού τραγουδιστή Freddie Mercury, ο οποίος αψήφησε τα στερεότυπα και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους ερμηνευτές του πλανήτη. Η ταινία παρακολουθεί τη άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια τους, τον επαναστατικό τους ήχο και τη θριαμβευτική τους επανασύνδεση την παραμονή του φεστιβάλ Live Aid, όπου ο Mercury, αντιμετωπίζοντας ήδη την πολύ απειλητική για τη ζωή του ασθένεια, οδηγεί το συγκρότημα σε μία από τις μεγαλύτερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της ροκ μουσικής».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker