kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Sam Smith μηνύει δισκογραφική εταιρία

Ο Sam Smith έχει εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη κατά της πρώην δισκογραφικής του εταιρίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Sam Smith έχει εμπλακεί σε μια δικαστική διαμάχη κατά της πρώην δισκογραφικής του εταιρίας, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει την κυκλοφορία μουσικής που ηχογραφήθηκε πριν γίνει διάσημος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, ο τραγουδοποιός μηνύει τη δισκογραφική Flipbook Music, διεκδικώντας την αναστολή της κυκλοφορίας δυο άλμπουμ του, που είχαν περάσει στην κατοχή της εταιρίας χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Το 2016, η Flipbook ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ανεπίσημου ντεμπούτο άλμπουμ του Smith, με τίτλο «Diva Boy», ενώ κυκλοφόρησε μάλιστα το πρώτο σινγκλ, με τίτλο «Momentarily Mine».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του βρετανικού tabloid: «Ο Sam έχει δουλέψει ακούραστα για τη διαμόρφωση της εικόνας του ποπ σταρ και έχει δώσει την καρδιά και την ψυχή του για αυτό τον σκοπό. Είναι πραγματικά υπερήφανος για όσα έχει καταφέρει αλλά τώρα ανησυχεί ότι μπορεί να γελοιοποιηθεί αν αυτά τα τραγούδια διαρρεύσουν χωρίς την έγκρισή του».

Ο νεαρός τότε και φιλόδοξος τραγουδιστής είχε ηχογραφήσει αυτές τις «απλοϊκές» συνθέσεις κάνοντας τα πρώτα του βήματα στη βιομηχανία της μουσικής.

Το 2008, ο Smith αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία όμως, καθώς συνειδητοποίησε ότι τα εν λόγω τραγούδια δεν τον αντιπροσώπευαν και δεν επιθυμούσε να κυκλοφορήσουν.

«Από την πλευρά της όμως, η Flipbook music δεν δείχνει καμία διάθεση προς συμμόρφωση και έτσι ο Sam Smith αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker