kiss-logo
Now playingTOTAL ECLIPSE OF THE HEART WESTLIFE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Charlie Puth

Το «Voicenotes» διατίθεται ήδη για ψηφιακή ακρόαση και αγορά μέσω των γνωστότερων διαδικτυακών πλατφορμών μουσικής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Voicenotes» είναι ο τίτλος του δεύτερου κατά σειρά δισκογραφικού εγχειρήματος του Charlie Puth. Το αλμπουμ κυκλοφόρησε την Παρασκευή 11 Μαΐου από τη δισκογραφική εταιρία Atlantic Records.

Περιλαμβάνει 13 νέα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα σινγκλ «Attention» και «How Long» που έχουν ηδη ξεχωρίσει και αγαπηθεί δεόντως, προδιαγράφοντας την ανοδική πορεία του άλμπουμ στα chart επιτυχιών.

Η παραγωγή του ανήκει εξ ολοκλήρου στον Charlie Pugh και σύμφωνα με τον δημιουργό, ο τίτλος «Voicenotes» προέρχεται από τη γνωστή εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, την οποία όπως λέει ο Puth χρησιμοποίησε για να καταγράφει τις ιδέες του αναφορικά με τις 13 συνθέσεις.

Ο Puth δήλωσε επίσης ότι δεν ήταν στις προθέσεις του η παραγωγή ενός ακόμα άλμπουμ που θα περιλαμβάνει μπαλάντες ή ερωτικά τραγούδια, καθώς θέλει να αποστασιοποιηθεί από τον ήχο του πρώτου του άλμπουμ, για το οποίο ακολούθησε «μια κατεύθυνση προς την οποία δεν επιθυμούσε να πάει».

Σημαντικό ρόλο στην εμπορική επιτυχία του άλμπουμ έχουν τόσο ο Liam Payne των One Direction, όσο και ο Wiz Khalifa, με τους οποίους συνεργάστηκε ο Puth για το νέο του δισκογραφικό βήμα. Ο Puth έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα EP που περιλαμβάνει πέντε τραγούδια, ενώ το ντεμπούτο του άλμπουμ με τίτλο «Nine Track Mind» κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016.

Το «Voicenotes» διατίθεται ήδη για ψηφιακή ακρόαση και αγορά μέσω των γνωστότερων διαδικτυακών πλατφορμών μουσικής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker