kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις των ΑΒΒΑ λόγω της επανασύνδεσης

Οι πωλήσεις των ABBA αυξήθηκαν κατά 57%, ύστερα από την ανακοίνωση της επανασύνδεσης του συγκροτήματος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι πωλήσεις των ABBA αυξήθηκαν κατά 57%, ύστερα από την ανακοίνωση της επανασύνδεσης του συγκροτήματος που κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε από τον μουσικό τύπο και τα social media.

Ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης του θρυλικού συγκροτήματος, το άλμπουμ που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, επέστρεψε ύστερα από μερικά χρόνια ξανά στο Billboard 200 Chart

Στις 27 Απριλίου, τα τέσσερα μέλη των ABBA επιβεβαίωσαν με τον πιο επίσημο τρόπο τις φήμες, που ήθελαν το συγκρότημα να επανασυνδέεται με σκοπό την κυκλοφορία νέας μουσικής ύστερα από αποχή 35 ετών. Σύμφωνα με την εταιρία Nielsen Music που καταγράφει τις ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις, τα τραγούδια των ΑΒΒΑ εμφανίζουν αύξηση της τάξης του 36% στις εμπορικές επιδόσεις τους.

Συνολικά, τα τραγούδια του διάσημου κουαρτέτου από τη Σουηδία, σημείωσαν στο διάστημα μιας εβδομάδας αύξηση κατά δυο εκατομμύρια περίπου στις ψηφιακές ακροάσεις, με το «Dancing Queen» να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στο ίδιο διάστημα, οι πωλήσεις της best-of συλλογής τους, Gold, ανέβηκε ξανά στο Billboard 200 chart, κατακτώντας τη θέση Νο. 193.

Το 2013 το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ΑΒΒΑ είχε φτάσει μέχρι την 13η θέση του chart και είχε καταφέρει να παραμείνει σε αυτό για 134 συνεχόμενες εβδομάδες. Οι συνολικές πωλήσεις του, έχουν ξεπεράσει πάντως τα 5.8 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker