kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Δείτε τους Metallica να διασκευάζουν το «The Final Countdown»

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τα μέλη των Metallica να διασκευάζουν την επιτυχία των Europe...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Metallica φαίνεται πως απολαμβάνουν την κάθε μια από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας ότι είναι όχι μόνο ταλαντούχοι αλλά και εξαιρετικά ευρηματικοί.

Η πρόσφατη περιοδεία του κορυφαίου heavy metal συγκροτήματος από την Καλιφόρνια, προς υποστήριξη του τελευταίου άλμπουμ, έχει τίτλο «WorldWired» και η επιτυχία της είναι εξασφαλισμένη από τις πρώτες ημέρες που ανακοινώθηκε ήδη.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε μάλιστα την επέκταση της περιοδείας, προσθέτοντας νέες ημερομηνίες για το διάστημα 2018-2019 σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής.

Το νέο ταξίδι των Metallica θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου από το Madison του Ουισκόνσιν και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Μαρτίου όπου και ολοκληρωθεί στο Grand Rapids του Μίτσιγκαν. 

Οι Metallica αποδεικνύουν ότι γνωρίζουν καλά την τέχνη του μάρκετινγκ, καθώς για τη νέα περιοδεία θα συνοδεύουν την κάθε προαγορά εισιτηρίων με ένα φυσικό ή ψηφιακό αντίγραφο του άλμπουμ τους «Hardwired ... To Self-Destruct».

Επιπλέον, σε κάθε μια από τις συναυλίες της περιοδείας τους για το 2018, οι Metallica έχουν επιλέξει να διασκευάζουν για το κοινό τους, ένα αγαπημένο τραγούδι που ανήκει σε διάσημο καλλιτέχνη ή συγκρότημα της χώρας που επισκέπτονται. Συχνά τα τραγούδια που επιλέγουν κάθε άλλο παρά έχουν σχέση με τον παραδοσιακό «μεταλλικό» ήχο του συγκροτήματος.
Έτσι, το συγκρότημα διασκεύασε την επιτυχία των A-HA, «Take On Me» για το κοινό της Νορβηγίας, το «Dancing Queen» των ΑΒΒΑ για το κοινό της Σουηδίας και φυσικά το «Rock You Like a Hurricane» των Scorpions για το κοινό της Γερμανίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να απολαύσετε τον Robert Trujillo και τον Kirk Hammett των Metallica, να διασκευάζουν την επιτυχία των Europe: «The Final Countdown», στο στάδιο Ericsson Globe, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker