kiss-logo
Now playingSIGN OF THE TIMES HARRY STYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Το «φράγμα» του ενός δις. ξεπέρασε ο Ed Sheeran

Ο δημιουργός των επιτυχιών κατέκτησε την κορυφή του Billboard Hot 100 το προηγούμενο έτος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο δημιουργός των επιτυχιών, Ed Sheeran κατέκτησε την κορυφή του Billboard Hot 100 το προηγούμενο έτος. Ο Sheeran κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την πρώτη θέση του chart με την κυκλοφορία του σινγκλ του, «Perfect», τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τώρα, στις εμπορικές επιτυχίες του καλλιτέχνη, προστίθεται η κατάκτηση ενός ακόμα οροσήμου καθώς πρόσφατα κατάφερε να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο διαδικτυακές προβολές για το βίντεο του, στην πλατφόρμα του YouTube.

Το βίντεο κλιπ που συνοδεύει την κυκλοφορία του «Perfect», είναι το τρίτο κατά σειρά βίντεο του δημιουργού που καταφέρνει να συγκεντρώσει ένα δισεκατομμύριο προβολές στον ιστότοπο. Οι δυο επίσης μεγάλες επιτυχίες του, «Thinking Out Loud» και «Shape of You», έχουν επίσης ξεπεράσει το συγκεκριμένο ορόσημο.

Στο μεταξύ, η Apple αγόρασε τα δικαιώματα για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Songwriter», που αποτυπώνει στη μεγάλη οθόνη την πορεία του Ed Sheeran προς την επιτυχία.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο καταξιωμένο Tribeca Film Festival, στη Νέα Υόρκη, αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η ταινία που φέρει την υπογραφή του συγγραφέα και σκηνοθέτη Murray Cummings, παρουσιάζει με εμφατικό τρόπο την εξέλιξη του τραγουδοποιού μέσα από μια δημιουργική διαδικασία. Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ ανήκει στους Kimmie Kim, Stuart Camp και Stefan Demetriou.

Το φιλμ προβλήθηκε για πρώτη φορά στο φεστιβάλ ταινιών του Βερολίνου τον Φεβρουάριο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker