kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

«'Eφυγε» από τη ζωή ο παγκοσμίου φήμης DJ Avicii

Ο DJ και παραγωγός βρέθηκε νεκρός στο Ομάν, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο DJ και παραγωγός βρέθηκε νεκρός στο Ομάν την Παρασκευή 20 Απριλίου, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Σουηδός μουσικός είχε βρεθεί στο Σουλτανάτο του Ομάν, στη Νοτιοανατολική ακτή της Αραβικής Χερσονήσου πιθανότατα με φίλους, σε ταξίδι αναψυχής και είχε διαμείνει στο περίφημο Muscat Hills Resort.

Το πραγματικό όνομα του DJ και παραγωγού ήταν Τιμ Μπέργκλινγκ και είχε γίνει γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, ενώ είχε επίσης συνεργαστεί με κορυφαίους εκπροσώπους της μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων η Madonna και οι Coldplay.

Είχε γεννηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου του 1989 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Το 2012 το περιοδικό DJ Magazine τον κατέταξε στην τρίτη θέση της παγκόσμιας λίστας των Top 100 Dj's. 

Με μια σύντομη ανακοίνωση, η εκπρόσωπος του ταλαντούχου καλλιτέχνη δήλωσε: «Με βαθύτατη θλίψη σας ανακοινώνουμε την απώλεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστότερου με το όνομα Avicii. Βρέθηκε νεκρός σήμερα στο Μουσκάτ, στο σουλτανάτο του Ομάν».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker