kiss-logo
Now playingAS IT WAS HARRY STYLES
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του Charlie Puth

Τα πρώτα σινγκλ που ξεχώρισαν από το νέο άλμπουμ αποκαλύπτουν ένα πολλά υποσχόμενο δεύτερο δισκογραφικό αποτύπωμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το επερχόμενο άλμπουμ του Charlie Puth, έχει τίτλο «Voicenotes» και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έχει ήδη προδιαγράψει την επιτυχημένη πορεία του στα διάφορα chart.

Τα πρώτα σινγκλ που ξεχώρισαν μέσα από το νέο άλμπουμ αποκαλύπτουν ένα μάλλον πιο ώριμο και πολλά υποσχόμενο δεύτερο δισκογραφικό αποτύπωμα.

O Charles Otto Puth Jr. όπως είναι το πλήρες όνομα του Αμερικανού τραγουδιστή, συνθέτη και παραγωγού, κατάφερε να γίνει γνωστός στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας δίνοντας το στίγμα του αρχικά μέσα από τις προσωπικές αναρτήσεις του στο κανάλι του YouTube.

Ήδη από τον Απρίλιο του 2017, με την κυκλοφορία του «Attention», ο Puth είχε θέσει τα θεμέλια για την ανοδική του πορεία στη λεωφόρο της επιτυχίας.

Το ντεμπούτο άλμπουμ του Puth, με τίτλο «Nine Track Mind», είχαν επιμεληθεί από κοινού επτά παραγωγοί, ενώ το νέο του project που έχει τίτλο «Voicenotes», υπογράφει ένας μόνο παραγωγός, στοιχείο που υποδηλώνει τη διάθεση για πιο προσωπική προσέγγιση από πλευράς του καλλιτέχνη.

Το όνομα του νέου άλμπουμ, προέρχεται από τη δημοφιλή εφαρμογή γνωστού τύπου κινητού τηλεφώνου, ενώ με βάση τα μέχρι τώρα τραγούδια στο νέο άλμπουμ (αντίθετα με το πρώτο), οι μπαλάντες δεν φαίνεται να έχουν πρωτεύοντα ρόλο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο δεύτερο άλμπουμ του ο Charlie Puth εμμένει στην τάση του να συνεργάζεται με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες του πενταγράμμου. Στο νέο άλμπουμ, συνεργασίες έκπληξη αποτελούν οι Boyz II Men, η Kehlani αλλά και ο James Taylor για τον οποίο ο Puth έχει δηλώσει πως είναι ο πιο αγαπημένος του τραγουδιστής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker