kiss-logo
Now playingSWEET DREAMS BEYONCE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Νέα περιοδεία και άλμπουμ από τους Arctic Monkeys

Οι Arctic Monkeys ανακοίνωσαν μια σειρά από ημερομηνίες, στο πλαίσιο μιας νέας περιοδείας για την υποστήριξη ενός άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Arctic Monkeys ανακοίνωσαν μια σειρά από ημερομηνίες, στο πλαίσιο μιας νέας περιοδείας που σχεδιάζει το συγκρότημα για την υποστήριξη ενός επερχόμενου άλμπουμ.

Ο τίτλος του νέου άλμπουμ, που θα αποτελέσει το έκτο κατά σειρά για το συγκρότημα, είναι «Tranquility Base Hotel & Casino» και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι η 11η Μαΐου 2018. Την παραγωγή του νέου εγχειρήματος υπογράφουν οι James Ford και Alex Turner, ενώ η ηχογράφησή του έχει γίνει στο Λος Άντζελες, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το άλμπουμ περιγράφεται ως «ένα τολμηρό και λαμπρό ηχητικό αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει το ολοένα και πιο ολοκληρωμένο δημιουργικό όραμα του Alex Turner».

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος, με τίτλο «ΑΜ» κυκλοφόρησε το 2013 ενώ το νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει και σε μορφή βινυλίου, διατίθεται ήδη για προπαραγγελία.

Η νέα περιοδεία του Alex Turner και της παρέας του, θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου από το Μάντσεστερ και σύμφωνα με τον πρώτο προγραμματισμό πρόκειται να καλύψει πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

 

Η πρώτοι σταθμοί που έχουν ανακοινωθεί για την περιοδεία των Monkeys είναι οι εξής:

06/9 - Manchester Arena
07/9 - Manchester Arena
09/9 - The O2 Arena, London
10/9 - The O2 Arena, London
15/9 - Birmingham Arena
18/9 - FlyDSA Arena, Sheffield
19/9 - FlyDSA Arena, Sheffield
24/9 - 3Arena, Dublin
27/9 - Metro Radio Arena, Newcastle.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker